Не е за вярване колко лицемерни са политиците. Нима не

...
Не е за вярване колко лицемерни са политиците. Нима не
Коментари Харесай

Във Facebook: Костадин Ангелов нима не помни, че ни беше забранено да излизаме?

Не е за поверие какъв брой лицемерни са политиците. Нима не си спомнят, че преди месеци затваряха фитнеси, заведения за хранене, нощни заведения, образователни заведения, кина, театри, магазини и цялата страна и безнес. Това мнение показват създателите известната във Фейсбук страница Наука и сериозно мислене.

В поста си те напомнят ограниченията, които бяха налагани при ръководството на последния кабинет на Бойко Борисов и здравния министър Костадин Ангелов :

" Единственото наслаждение беше да се редиш на километрична опашка пред магазините за самун. Бяхме затворени в града, не ни даваха да излизаме. Празнувахме празниците си без фамилиите си, призоваваха ни да бъдем разграничени. Със себе си носехме тонове хартия, на която декларирахме, че след всяка направена крачка няма да вземе да ни хрумне греховната концепция да напуснем рамките на града. Хората бяха глобявани с по 5000 лв., тъй като прекосяваха през паркове, а с цел да си купиш тв приемник, трябваше да стоиш на прага на магазина, да надничаш и да посочиш на консултанта кой си си харесал. А да влезеш в магазин отвън разрешените от властимащите часове бе закононарушение. "

" Истинска антиутопия от комунистически тип ", пишат създателите.

Публикуваме цялостния пост без редакторска интервенция:

Не е за поверие какъв брой лицемерни са политиците.

Нима не си спомнят, че преди месеци затваряха фитнеси, заведения за хранене, нощни заведения, образователни заведения, кина, театри, магазини и цялата страна и безнес. Заводите работеха под боязън, че в случай че някой е позитивен, ще ги затворят за месец, с цел да се вкара карантина. Единственото наслаждение беше да се редиш на километрична опашка пред магазините за самун. Бяхме затворени в града, не ни даваха да излизаме. Празнувахме празниците си без фамилиите си, призоваваха ни да бъдем разграничени. Със себе си носехме тонове хартия, на която декларирахме, че след всяка направена крачка няма да вземе да ни хрумне греховната концепция да напуснем рамките на града. Хората бяха глобявани с по 5000 лв., тъй като прекосяваха през паркове, а с цел да си купиш тв приемник, трябваше да стоиш на прага на магазина, да надничаш и да посочиш на консултанта кой си си харесал. А да влезеш в магазин отвън разрешените от властимащите часове бе закононарушение.

Истинска антиутопия от комунистически тип.

Днес се постанова да се вкарат сходни ограничения, с цел да не се стига до онази грозна обстановка, при която хората умираха пред лечебни заведения, тъй като нямаше места и лекари... Разликата е, че оферират една доза независимост - хората с ваксина да водят естествен метод на живот без ограничавания.

Хубаво е професор Ангелов и сътрудниците му да си спомнят какво са правили и какви ограничения са налагали, тъй като е лицемерно и грозно... Интернет помни. Защото по тази логичност някой трябваше да желае и техни оставки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР