Не е тайна, че мъжете изневеряват повече от жените. И

...
Не е тайна, че мъжете изневеряват повече от жените. И
Коментари Харесай

Доказано: Мъжете на 50 изневерят повече от младите

Не е загадка, че мъжете изневеряват повече от дамите. И макар че силите в последно време са изравнени, въпреки всичко се замислихме какви ли са мъжете, които обичат да кръшкат?
Според систематизирани данни от настоящи изследвания по тематиката се оказва, че новините за мачовците не са доста положителни. Оказва се, че изневеряват по-възрастни и не изключително умни мъже.
Според експертите има директна връзка сред IQ-то на мъжа и изневярата. Тези с по-висок коефициент са се оказали по-малко податливи на изкушения отвън връзката си. По-умните мъже били по-способни да оценят преимуществата в една моногамна връзка и да се пробват да я запазят. Причината, е че по-интелигентният мъж прави разбор на своите дейности и не е по този начин първосигнален, както този с по-малко интелектуален багаж.
Той цени изгодите от лоялността в връзките и може да подреди целите си по-разумно.
Също по този начин, изследване направено в Съединени американски щати демонстрира, че женените американци над 55 години изневеряват доста повече на съпругите си от тези на по-млада възраст.
Тенденцията към извънбрачен секс се подхранва от мъжете на 50 и 60 години. От 2000 година по-възрастните американци статистиката е твърда - възрастните изневеряват повече, а по-младите по-малко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР