“Не е добре макар и за нов политически проект да

...
“Не е добре макар и за нов политически проект да
Коментари Харесай

ГЕРБ даде два дни на Трифонов да си помисли за мажоритарния вот

“Не е добре въпреки и за нов политически план да стартира с неистина към гласоподавателите си”, съобщи от трибуната водачът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя изясни, че ГЕРБ ще внесат предложение по този начин, както са създали и през 2016 и 2017 година Управляващите поредно изпълнявали своите обществено поети задължения за разлика от други, които се отказали от поетите си задължения към хората.

“Отказалите се” са тези от групировката “Има подобен народ”, които обявиха, че няма да поддържат мажоритарния избор. Самият Слави Трифонов излезе с позиция във Фейсбук, в която съобщи, че по този метод ГЕРБ печелят време, което ИНТ няма да им даде.

“И при един сигурен, спокоен и убеден Парламент незабавно ще се случи това, поради което изобщо беше основана партия “Има подобен народ”, а точно - въвеждане на мажоритарна изборна система. Всичко по реда си”, написа още Трифонов.

" Напомням на партията и парламентарната група " ИТН ", че дружно с ГЕРБ имаме 126 гласа и никакви претекстове, че те нямат болшинство в този парламент и поддръжка не мога да бъдат рационални с това да отдръпват предлагането, на което беше издигната акцията им няколко години напред за влизане в Народното събрание ", безапелационна бе тя.

Десислава Атанасова се надява в границите на два дни Слави Трифонов да намерения, тъй като мълчанието най-сетне би трябвало да престане и да каже ще поддържа ли неговата партия едно предложение от сходен вид, импортирано от ГЕРБ или от тях, което събира 126 гласа в пленарна зала.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР