Не е чудно, че ОЛАФ огласява една от хилядите съмнителни

...
Не е чудно, че ОЛАФ огласява една от хилядите съмнителни
Коментари Харесай

Заркова: Прокуратурата още разследва нагласената поръчка за коли в МВР, вътрешният министър вече се произнесе

" Не е чудно, че ОЛАФ огласява една от хилядите съмнителни публични поръчки у нас. Чудно е, че не огласява останалите.
Тъй или инак, следващата нагласена поръчка за коли в Министерство на вътрешните работи – ( то за ненагласени такива не сме чували в годините обратно, само че кой ни пита...) – е стартирала и финиширала при две държавни управления – на Герджиков и на Борисов ", във Facebook.
 Борисов за колите на Министерство на вътрешните работи: Крадецът вика Дръжте крадеца! (ВИДЕО) Борисов за колите на Министерство на вътрешните работи: Крадецът вика " Дръжте крадеца! " (ВИДЕО)
Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски изрично съобщи на днешното държавно съвещание, че нито едно от трите правител...
" Прокуратурата още проверява случая. Но министърът на полицията се произнася към този момент изрично: „ Нито първото, нито второто, нито третото държавно управление на Борисов няма виновност! “ Я! Я?
Може и да е по този начин, а може да не е по този начин. Не споделяме кое е правилно. Припомняме единствено, че един някогашен Главен прокурор обичаше да споделя: „ Когато полицията почне да взема решение вместо съда, демокрацията е в заплаха “ (!).
Според адвокати този юридически принцип се приема абсолютно в страните с одобрена народна власт. Ала ние сме си у нас. А на ОЛАФ му е бедна фантазията. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР