Не бих правил връзка между властта и убийството на бизнесмена

...
Не бих правил връзка между властта и убийството на бизнесмена
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Убийства като това на Петър Христов често остават неразкрити

Не бих правил връзка сред властта и убийството на предприемача Петър Христов. По-скоро става въпрос за конфликт на ползи и възмездие. 

Това разяснява някогашният началник на разузнаването Димо Гяуров по бТВ. Близък е до ГЕРБ, по тази причина и ГЕРБ скочиха на амбразурата да изясняват какъв покровител е и по какъв начин нямал общо със сенчестия бизнес, означи той. Бившият шеф на Национална разузнавателна служба разяснява, че огромна част от този вид убийства са останали неразкрити. 

Росен Ангелов най-вероятно в действителност е причинител на шесторното ликвидиране в Нови Искър, само че фактическата конюнктура към закононарушението към момента не е изцяло изяснена от Министерство на вътрешните работи и това поражда подозрения в формалната версия, счита Гяуров. „ Като няма живи очевидци, по какъв начин има ясни заключения какъв е тъкмо претекстът? ”, запита той. Гяуров уточни, че има вяра, че Ангелов е килърът, само че обстоятелствата към закононарушението може да са разнообразни от тиражираните. Няма да се изненадам, в случай че не е самичък, в случай че има съизвършител, само че в този момент доста комфортно затваряме досието, изясни той. 

Нека проверяващите не се сърдят, че обществото разяснява, а да се вгледат в себе си за какво няма доверие ”, прикани ексшефът на разузнаването. По думите му е „ повече от срамно ” Ангелов да бъде открит в дома, в който преди 9 години е било осъществено блудството, за което е бил наказан: „ Никой не го е търсил и той не се е крил – това е срамното, по какъв начин след това да има доверие? ”.

Никой не има вяра освен във опцията Министерство на вътрешните работи да си свърши работата, в способността на проверяващите да доведат нещата до дъно, никой не има вяра в упоритостта на служителите на реда ”, съобщи още Димо Гяуров. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР