Не бих определил като неуспех връщането на неизпълнения мандат. На

...
Не бих определил като неуспех връщането на неизпълнения мандат. На
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Бихме подкрепили кабинет, който се основава на ясни приоритети

Не бих определил като крах връщането на неизпълнения мандат. На масата бяха сложени цели, които вълнуват цялото общество. Всички партии бяха поканени на спор по тези тематики, само че до действителен спор не се стигна, това сподели в " Още от деня " депутатът от " Продължаваме промяната ", зам.председател на Комисията по енергетика в Народно събрание Радослав Рибарски.

Цялата парламентарна група на " Продължаваме промяната " взе участие в правенето на декларацията, добави той.

" Всички застанахме с гласовете си в пленарната зала зад декларацията и това са цели, които ние не сме променяли през целия интервал до момента, а точно антикорупция, правосъдна промяна, Шенген, еврозона. И всичко това беше написано в един много обстоен документ с съответни периоди, зад които трябваше да застанат и други политически сили, в случай че припознаят тези цели ".

Рибарски разяснява, че договаряне, с която и да било партия, би трябвало да е пред всички по тематики, които " Продължаваме промяната " са изложили.

" Ако ГЕРБ считат, че има тематики, които вълнуват техните гласоподаватели, са добре пристигнали да ги показват, само че до момента подобен спор не се случва. Ние не знаем те какво мислят по всичко това, което сложихме на масата. "

На въпрос дали биха се присъединили във допустима настройка сред " Демократична България " и ГЕРБ, Рибарски уточни, че въпросът касае ГЕРБ, защото " Демократична България " и " Продължаваме промяната " ясно стоят зад целите, залегнали в декларацията. Ако ГЕРБ припознаят тези цели, тогава отговорността е на мандатоносителя да разчете и да предприеме следващи дейности, като надлежно поеме отговорността за това.

Бихме подкрепили кабинет, който се основава на ясни цели, акцентира той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР