Не АПИ отмени обществените поръчки за текущ ремонт и поддръжка

...
Не АПИ отмени обществените поръчки за текущ ремонт и поддръжка
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Пълен блокаж! С отровното говорене на Кирил Петков са спрени всички магистрали

Не АПИ анулира публичните поръчки за настоящ ремонт и поддръжка на пътищата. Това стана с анулацията на 6 поредни процедури на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) вследствие на обжалване на самата конкурсна документи, изясни министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов. По думите му тези процедури въобще не са могли да стигат до подаване на предложения, нито до избор на реализатор.

„ Очевидно към този момент сме в предизборна акция, откакто Политическа партия се упражняват върху пътища. Пресконференцията от тази заран е нищо повече от един презрян опит на Кирил Петков и Политическа партия да трансферират казуса от болната глава на здравата”, добави вицепремиерът.

Караджов изясни, че от Комисия за защита на конкуренцията са отменили процедурите с претекстове, че „ изискванията, които са посочени, са извънредно рестриктивни и в изгода само и единствено на държавата”.

„ В случая сме защитили държавния интерес, което съгласно Комисия за защита на конкуренцията е прекалено и нарушава разпоредбите на конкуренцията, само че да защитаваш интереса на страната и да търпиш обвинявания, че помагаш на мафиотските, крадливи компании - както ги назовава Кири
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР