Назначеният от Москва ръководител на анексираната от Русия част от

...
Назначеният от Москва ръководител на анексираната от Русия част от
Коментари Харесай

Наложиха комендантски час в ДНР

Назначеният от Москва началник на анексираната от Русия част от украинската Донецка област, Денис Пушилин, наложи комендантски час, се споделя в оповестен през днешния ден негов декрет, съобщи Българска телеграфна агенция.

Пушилин забрани наличието на цивилни по улиците и публичните места от 23:00 ч. вечерта до 4:00 ч. сутринта, от понеделник до петък, се показва в указа.

С указа се не разрешават публичните събирания, манифестации и демонстрации, както и всеобщите прояви в следените от Русия елементи от Донецка област, в случай че сходни не са позволени от Оперативния щаб за реакция на военни закани на така наречен Донецка национална република.

Указът, подписан от Пушлин на 18 септември, вкарва " военна цензура на пощенските известия, както и на известията, излъчени посредством телекомуникационни системи, в това число надзор на телефонните диалози ".

Сред другите стъпки, въведени с указа на Пушилин, са построяването на пропускателни пунктове и разполагането на охранителни постове по границите с така наречен Луганска национална република и следената от Русия част от Запорожска област.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР