Назначаването на Катлийн Коради става 4 месеца след публикуването на

...
Назначаването на Катлийн Коради става 4 месеца след публикуването на
Коментари Харесай

Плъховете в Ню Йорк вече имат сериозен враг - директор по борба с гризачите

Назначаването на Катлийн Коради става 4 месеца след публикуването на оферта за работа, в която се посочваше, че се търси надъхан " свиреп " човек за поста.

Градската легенда гласи, че в Ню Йорк живеят 9 милиона души, колкото са и плъховете. Още през 1842 година, когато посетил града, английският публицист Чарлз Дикенс се оплакал от тази злина.

Гризачи могат постоянно да бъдат видяни по улиците, на пероните в метрото, в кофите за отпадък в " града, който в никакъв случай не спи ".

През 2015 година плъх стана звезда в интернет, когато се завъртя видео, в което гризачът е сниман да тича по стълбите на метростанция с цяла пица в устата си.

Ню Йорк може и да е прочут с този " Пица рат " ( " Плъхът с пицата " / игра на думи с " Пица хът ", бел. прев.), само че плъховете и изискванията, които благоприятстват размножаването им, повече няма да бъдат толерирани: няма да има повече мръсни тротоари, занемарени пространства или изкопани дупки, съобщи в известие Коради.

Тя е някогашна учителка и специалист по ръководство на отпадъците. На сегашната си служба заплатата й ще бъде 155 000 $ годишно, съгласно в. " Ню Йорк таймс ".

Когато кметството в Ню Йорк разгласява обявата за работа, кметът Ерик Адамс, който е твърд някогашен служител на реда, окуражен да се пребори с епидемиите в града, сподели: " Няма нищо, което да ненавиждам повече от плъховете! ".

Идеалният претендент, съгласно обявата, трябваше да е " свръхмотивиран, много свиреп и решен да изследва всички вероятни решения от разнообразни ъгли, както и " да има увереност и инстинкт на палач ", с цел да бъде реализирано " всеобщо изтребване " на вредителите.

Отделяйки милиони долари, общината в мегаполиса постоянно тества нови техники за заличаване на плъхове като изсъхнал лед или алкохолни вани.

Освен това, съдружие на поданици на Манхатън постоянно провежда лов на плъхове с домашни кучета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР