Ако времето е неподходящо, можем да посетим изложба, посветена на

...
Ако времето е неподходящо, можем да посетим изложба, посветена на
Коментари Харесай

Часът на Земята на WWF: Всички можем да бъдем природозащитници

Ако времето е неуместно, можем да посетим галерия, отдадена на природата, да се насладим на трогателен научно-популярен филм, като сериала " Нашата планета ", разказан от Дейвид Атънбъроу, или да се отдадем на креативен занимания: като нарисуваме естествен пейзаж, сглобим декорация от естествени материали или посветим стихотворение на дивата природа. Разбира се, в никакъв случай не е късно и да погледнем гората и нейните жители от нов ъгъл през обектива на фотоапарата.

А пък, в случай че желаем да сме от изгода за околната среда, постоянно можем да образуваме екип за разчистване на нечиста околност, да доброволстваме в приодозащитна организация или да си " изцапаме ръцете " с малко пръст като посадим дръвче. Но е значимо преди този момент да се срещнем с разпоредбите на залесяване и да проверим кои дървета са типични за нашия регион.

Още препоръки вижте на.

В момента България е преди всичко в Европа и на осмо в света, като българите сме подарили над 2000 часа на планетата. След Часа на Земята WWF ще изтегли на инцидентен принцип 10 от участниците, които ще получат специфична премия.

Столична община е формален сътрудник на самодейността Часът на Земята.

Кампанията се осъществя с безвъзмездната медийна поддръжка на Dir.bg.

 

 

 

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР