Наземната операция на израелската армия в Ивицата Газа ще бъде

...
Наземната операция на израелската армия в Ивицата Газа ще бъде
Коментари Харесай

Иран определи сухопътната операция на Израел в Ивицата Газа като „червена линия“

Наземната интервенция на израелската войска в Ивицата Газа ще бъде алена линия за Техеран. Това сподели Ебрахим Азизи, първи заместник-ръководител на иранската парламентарна комисия по национална сигурност и външна политика, представен от РИА Новости.

" Израел би трябвало да осъзнае, че нахлуването в Газа е алена линия, че Палестина чака Израел да направи тази неточност. Ако израелският режим предприеме тази стъпка и не спре ракетните офанзиви по Ивицата Газа, ще би трябвало да чака появяването на нови бойни фронтове против себе си “, съобщи Азизи пред РИА Новости.

Той разяснява, че фронтът на палестинската опозиция " на процедура няма граници " и, където и да го срещне Израел, той " сигурно ще бъде нападнат ".

Иранецът счита, че борбата на няколко фронта „ може да докара до рухването на израелската мощност и държавност “. Радио Спутник заяви по какъв начин Иран отговори на офанзивата на Хамас против Израел.

На 15 октомври, вестник Times of Israel оповестява, че на командирите на бригади и батальони от сухопътните сили на Израел е било разрешено да прелитат над Ивицата Газа, с цел да инспектират региона, в който се възнамерява сухопътна интервенция.

Освен това кореспондентът на „ Известия “ Валентин Трушнин сподели оборудването на израелската войска на границата с Ивицата Газа. Според него всичко е готово за слагане началото на наземната интервенция.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР