Най-яростният апологет на войната на Русия срещу Украйна Александър Дугин

...
Най-яростният апологет на войната на Русия срещу Украйна Александър Дугин
Коментари Харесай

Дугин обяви Путин за царя на дъждовете - а него го убиват, когато има дълга суша

Най-яростният апологет на войната на Русия против Украйна Александър Дугин написа в профила си в една от обществените мрежи чудноват и двузначен пост, който беше разяснен като апел за убийството на Владимир Путин, в случай че продължат неуспехите на фронта.

Малко по-късно той го изтри.

В него той назовава Путин " царят на дъждовете ", което, съгласно митологията на едно африканско племе е сановник, който съплеменниците му убивали при продължителна суша, с вярата, че по този начин ще умилостивят боговете.

Публикуваме цялостния текст на Дугин:

" Беше предаден съветски град, столица на една от областите на Русия, същата като Белгород, Курск, Донецк или Симферопол. Ако ви е все едно, значи не сте руснак. Руснаците в този момент стискат зъби от болежка, ридаят и страдат по този начин, като че ли са им изтръгнали сърцето, умъртвили са децата, братята, майките и дамите им пред техните очи. Ако в този момент не ви е болно, значи сте безличие.

Властта. Тя е виновна за всичко това. В какво е смисълът на самодържавието, а ние имаме точно самодържавие. Ние даваме на Правителя цялостната власт, а той всички нас - народ, страна, хора - ни избавя в сериозните моменти. Ако поради това той се обкръжава със зли духове или плюе на обществената правдивост, това е неприятно, само че значимото е да ни избави. А в случай че не ни избави?

Тогава го чака участта на " царя на дъждовете ".

Самодържавието има и друга страна: цялостна власт при триумф, само че и цялостна отговорност за неуспех.

А вие какво си мислехте?

Как да се излезе от такава обстановка? Незабавно би трябвало да преминем от суверенна тирания към комисарска, т.е., да въведем идеология. Правителят съвсем го направи. Но тоново " съвсем ". А Херсон беше не " съвсем " предаден, той беше предаден напълно. Никакви искания към Суровикин. Той не е политик, той дава отговор за техническата страна на фронта. Ударът не е върху него.

Ударът е сами разбирате по кого. И никакъв ПР няма да го избави. Сега приказва историята и тя произнася страшни за нас думи.

Това не е изменничество, това е стъпка към Армагедон. Условията на печелещия Запад, тази цивилизация на сатаната в никакъв случай няма да бъдат допустими за Москва. Значи остават тактическите и стратегическите нуклеарни оръжия. Тоест, край. И тук е най-главното.

Престанете да хленчите: Руската Идея. Само тя. Глупаво е да стигнем до тоталното заличаване на човечеството единствено поради страха от Руската Идея, пред нашата идеология. Няма различен път. Властта в Русия повече нищо не може да съобщи. Лимитът е привършен. А чисто механически средства за Победа не ни доближават.

Войната би трябвало да стане национална в цялостна мяра. Но точно такава национална - съветска! - би трябвало да стане и страната. А не такава, каквато е в този момент ", приключва Дугин.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР