Най-вероятно член на СЕМ ще отиде на съд. И това

...
Най-вероятно член на СЕМ ще отиде на съд. И това
Коментари Харесай

В СЕМ се карат като на пазара, Бетина май отива на съд: стенограма


Най-вероятно член на Съвет за електронни медии ще отиде на съд. И това се обрисува да бъде Бетина Жотева, тъй като неведнъж визира своя сътрудник – също член на органа, по време на съвещание на нещото, което би трябвало да се явява стожер на положителните нрави и морала в обществото. Това не е първи случай за нея – помни се по какъв начин беше нападнала още по-брутално журналистката Къдринка Къдринова.

Още по-интересното е, че и двете дами от Съвет за електронни медии, които съгласно стенограмата, която ви представяме, от дълго време изпитват злост между тях, та се изпокрават по супер дребна и незначителна тематика, са част от тричленката, която другояче единомислещо наложи Емил Кошлуков в Българска национална телевизия и Светослав Костов в БНР.

Последният се прочу с взети 50 000 лева за 2 месеца като общоприет шеф на радиото и най-много с невижданото в историята прекъсване на стратегия Хоризонт за 5 часа предишния петък, което даже механически няма по какъв начин да бъде целесъобразно. Освен, че по закон се санкционира строго като опасност за националната сигурност. Другият пък тези дни махна Сънчо от Канала. Дали по русофилска или по соросоидна линия именитият тв воин стана неуместен, не ни бе обещано да знаем. Какви сме ние? Само плащаме сметката на тези юнаци в ролята си на данъкоплатци.

И трите решаващи гласа в 5-членния Съвет за електронни медии на процедура са назначения на властта. Както и не по-малко фамозното им ново попълнение – това с аграрната тапия от незнаен никому академични филиал във Враца – калинка, чието име никой не научи. Само „ академичната” й история.

Четете и си дайте сметка до каква степен докарахме нещата в нашата страна и какви хора ръководят така наречен четвърта власт посредством закани и закани за „ затваряне на уста”, та публичните медии, вместо да управляват, подтичват след така нискокачествения ни политически хайлайф:



София Владимирова, ръководител: Колеги, остана да вземем решение за трите следващи командировки. Първата, която следва е подгрупата на ЕРГА за 26 и 27 септември. Както госпожа Жотева посочи и предишният път те са на експертно равнище. Бетина Жотева : Първата командировка, която приехме беше за 3-5 септември, която към този момент е гласувана. Следващата командировка, която би трябвало да се гласоподава е на 26 и 27 септември. Това е Подгрупа 3 за директивата, където предлагам да отиде госпожа Белчева.

София Владимирова: Има ли други оферти за тази командировка?

Розита Еленова: Аз ще гласоподавам изрично „ против” толерирането на госпожа Белчева, за която към този момент няколко пъти съм се изказвала. Тя не е била на работа към 2-3 месеца, не подкрепя работата на съветниците в интернационалната активност, отхвърля да работи директно със съветниците, с изключение на с ръководител и основен секретар и намирам изпращането за извънредно несвоевременно и недалновидно. Моите почетения към госпожа Жотева, ние сме й делегирали тази отговорност да обмисля какво да се посещава. Но госпожа Белчева преди малко се е върнала от неплатен отпуск, който си взема постоянно всяка година, няма отношение към медийните въпроси. И още веднъж да бъде изпратена в командировка, без да знаем каква визия тя ще показа …….не считам, че е подходящо. Нека да гласуваме да отиде някой, само че за госпожа Белчева можем да обмислим малко повече какво ще се случи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР