Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: МВР бори успоредно домашното насилие и еднополовото семейство. Руската пропаганда расте

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
“Скритата зараза ” от принуждение Чистката на полицейски началници Тихите митинги против войната
През последните години в България има “скрита зараза ” от домашно принуждение и принуждение, учредено на пола, разгласи в четвъртък министър председателят Николай Денков. Заедно с министерствата на вътрешните работи, правораздаването, образованието и труда и обществената политика за справяне с този проблем.

Те включват нов бранш “Домашно принуждение ” в полицията, нова национална осведомителна система, повече работа с психолози в учебните заведения и детските градини и повече психическа помощ за жертвите на принуждение на всички възрасти.

Именно психическата помощ е главното средство, посредством което хората, претърпели такива контузии, могат дълготрайно да се оправят с следствията от тях. Препоръчвам ви този, който преглежда какво се прави сега по въпроса в България.

Колегите от пък описват по какъв начин столичната полиция е подхванала разпити на част от уредниците на “София Прайд ” и фамилията на Елена Генова и Галина Георгиева. Причината е инспекция на сигнал, че с присъединяване им в реклама за гей парада се насаждат “сексизъм и еднополовото семейство като висша полезност ”.
Чистка и лишаване на коли
И до момента в който страната се пробва да реорганизира противодействието на домашното принуждение, в Министерство на вътрешните работи, което дава отговор за първите стъпки в следствието на всеки подобен случай, се приготвя поредна всеобща промяна на полицейски началници.

заяви, че общо 15 шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи са били извикани на среща с вътрешния министър Калин Стоянов и са б
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР