Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Борисов изпуска Пловдив. Някой лъже хората за референдумите. Светът помага на Турция

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
ЗеметресениетоРеферендумитеСебастиан Алер
Светът оказва помощ на Турция и Сирия след. Двата труса лишиха живота на повече от 4 хиляди души, множеството от които от турска страна. Този бройч обаче непрестанно нараства.

В България прокуратурата приключи делото против президентския консултант Пламен Узунов и предприемача Пламен Бобоков,. Делото беше за търговия с въздействие. Помните, че по този мотив прокурори влязоха в президентството, след което започнаха митингите за оставките на Борисов и Гешев.

за ареста на някогашния член на Висш съдебен съвет Иван Димов, който е бил арестуван в България по искане на Австрия по обвиняване за пране на пари. Чуждото правораздаване застигна " преторианеца " на Движение за права и свободи в правосъдната система, пишат сътрудниците.

Бойко Борисов не получи поисканата оставка от кмета на Пловдив Здравко Димитров. Вместо това и упрекна предшественика си Иван Тотев за проблемите в града.

В това време представители на “Възраждане ” и “Има подобен народ ” събират подписи за привикване на референдуми. Ако ви интересува тъкмо защо става дума,, че тези референдуми нито ще донесат президентска република, нито ще изгонят еврото.

Очакваме и вашето мнение - на страницата ни във или на.
Украйна чака Русия да нападна
Над 60 американски бяха натоварени от Чарлстън и към този момент пътуват към Украйна.

През февруари Русия възнамерява да направи нещо " алегорично " във връзка годишнината от началото на нашествието си в Украйна, сподели президентът.

Министър-председателят на Норвегия Йонас Гар Стьоре предложи страната му да даде помощ на Украйна в размер на общо към за интервал от пет години.

са двама другари, които събраха над 1 милион лв. за помощ на Украйна. С тях те купуват и изпращат генератори тук-там, където поради съветската инвазия постоянно стопира токът. Намерете още 5 минути през днешния ден, с цел да гледате тяхната видео история.

Руският православен е работил за руското разузнаване, до момента в който е живял в Швейцария през 70-те години на предишния век, оповестиха швейцарски медии.

Евгений Пригожин беше събрал войска от пандизчии, които прати на фронта. Беше им заречен опрощение, в случай че оцелеят. Един от тях в този момент е свободен., с цел да не води война същински?

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
В какво се упрекват София и Скопие
Отмина годишнината от рождението на Гоце Делчев, която направи очевидно напрежението сред България и Северна Македония. Сега и двете страни се упрекват взаимно в “реч на омразата ”. - какви са обвиняванията на София и какви са на Скопие.

Има огромна възможност България да спре сама да охранява въздушното си пространство, сподели министърът на. Причината е, че страната не може повече да поддържа руските си изтребители, а купените американски към момента не са пристигнали.

да не ескалират случая със сваления над американски води китайски балон. Вашингтон заяви, че балонът е свален с ракета по съмнения в шпионаж.

Последвайте Свободна Европа и.
Човек на деня
Преди половин година той беше диагностициран с рак на тестисите. След четири курса химиотерапия и две интервенции се завърна към футбола. При втората си поява на терена след заболяването означи символен гол - навръх Световния ден за битка с рака. е Човек на деня на Свободна Европа.

Поп звездата Бионсе усъвършенства върха за най-вече получени награди " ". Певицата още веднъж загуби в влиятелната категория за албум на годината, която тази година получи британецът Хари Стайлс.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

П.П. Вижте и новия ни седмичен бюлетин “ ” - единствено историите, без които не можете. Може да се.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР