Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Америка праща по-евтин газ от руския. Опозицията пита защо не тече тръбата от “Газпром”

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
По-евтин полутечен газКак се замита полицейско насилиеЙесика Аро
Две седмици откакто Русия спря газа за България, пристигна новината, че държавното управление е договорило “на цени, под тези на “Газпром ”. Първите доставки се чакат от юни, заяви държавното управление.

Веднага след кацането си от Съединените щати, сподели, че първо ще дойдат два кораба на по-ниска цена, а по-късно ще има дълготрайни доставки “на цени много по-ниски от тези два кораба ”.

беше запазен към тази вест. В Чехия той разяснява, че “тук става дума освен за цена, само че и за резистентност на доставките. "

Опозицията продължава да нападна държавното управление по газовата тематика. По предложение на ГЕРБ беше основана, която да ревизира прекъсването на доставките на “Газпром ” и дейностите на ръководещите по избирането и сключването на контракти с различни снабдители.

Междувременно на десетки някогашни поделения на “Газпром ” да купуват съветски газ, откакто Украйна спря част от преноса за Европа.
Предстои продължителна разлъка с Русия
организира следващ митинг с искане за оставка на държавното управление. Привърженици на партията пробваха да смъкват още веднъж украинското знаме от постройката на Столичната община.

не се усещат уверени в знанията си за историята на българо-руските връзки, а над 62% се опасяват от съветски въздушни офанзиви против България, демонстрират резултатите от изследване.

В изявление за Свободна Европа министърът на електронното ръководство за какво счита, че зачестилите хакерски офанзиви идват от Русия. “Софтуерът ревизира настройките на операционната система и в случай че те са в Русия или някоя някогашна руска република, не се задейства ”. Има и други знаци.

, че “трябва да свикнем с мисълта, че Русия задълго ще ни бъде най-чужда на света ”. Според него раздалечаването “ще се усеща във всички измерения - политика, стопанска система, просвета, обучение, спорт, туризъм ”.

Искате ли да споделите с нас вашето мнение? Пишете ни на.
Войната ще е дълга
да изтласква съветската войска на север от Харков. Снощи е била свалена и изстреляна против Одеса крилата ракета.

„ Ние считаме, че президентът спор в Украйна, посредством който той има намерение да превземе цели оттатък Донбас “, сподели шефът на Националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс.

Двете сепаратистки републики в Източна Украйна оповестиха в сряда, че са блокирали достъпа до в областите Донецк и Луганск.

Те освен убиват, само че и крадат. Хладилници, перални, тв приемници. Какви са тези хора и защо им е да крадат домашен уреди? от кое място идват съветските во
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР