Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: МВР чака от прокуратурата “списъка”. Русия и Беларус тренират армиите си. “Портите на ада” още горят

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Бюджетът за 2022Маневрите на Русия и БеларусЙоханес Щролц
Парламентът одобри на първо четене бюджета за тази година. Финансовият министър ще постави “край на политиката на беднотия ”. Предвиден е нов дълг от 7,3 милиарда лв.. Опозицията сподели, че това е “голяма мазна кутия от пица, в която няма пица ". Василев отговори, че “има пица за всички, няма пица за крадците ".

Малко парче от пицата може да замине в непредвидена посока, в случай че Гинка Върбакова реши да съди страната, тъй като преди 4 години не ѝ разреши да купи енергото. Тази история се завърна като бумеранг. всичко.

Прокуратурата към момента не е предоставила на Министерство на вътрешните работи листата с 19 лица, който министър председателят Кирил Петков ѝ съобщи. Вътрешният министър не им е предоставено да проверяват тримата глобени по “Магнитски ”, тъй като прокуратурата “се старае сходни горещи картофи да държи при себе си ".

Бившият длъжностен правосъден министър Иван Демерджиев сподели във, че е получен сигнал против основния прокурор Иван Гешев, че е горил документи по делото за банкрута на КТБ. От прокуратурата дефинираха това като клюка.

Досегашната зам.-председателка на Върховния касационен съд председателския пост на мястото на Лозан Панов, чийто седемгодишен мандат изтече.

Имате ли мнение по тези тематики? Коментирайте на или на страницата ни във.
България ще се окаже едва звено в НАТО
започнаха огромни военни учения покрай беларуската граница с Украйна. Те ще продължат 10 дни. НАТО дефинира ученията като най-голямото разполагане на съветски войски в Беларус след края на Студената война.

Американският президент, че “нещата могат бързо да се побъркат ” и прикани всички американци да изоставен Украйна в този момент.

Външната министърка на Англия, че нахлуване над Украйна ще бъде "пагубно ", а нейният сътрудник Сергей Лавров отговори, че заканите няма да доведат "доникъде ". Той дефинира срещата сред двамата като "разговор с глухи хора ".

разполагането на непрекъснати американски войски в страната, сподели президентът на балтийската страна Гитанас Науседа.

В България пък доставката на изтребителите F-16 ще се забави, само че продължава да не е ясно с какъв брой време, сподели. Според него по този начин България няма да може да охранява сама своето въздушно пространство, което е и на НАТО.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
В Русия се опасяват, в Турция обедняват
осъди 16-годишен възпитаник на пет години в наказателна колония за "обучение в терористична активност ". Никита и приятелите му са обсъждали да взривят постройката на ФСБ в компютърната игра Minecraft.

Как се живее, когато наемът ти е скочил повече от два пъти, а главните артикули в магазина са поскъпнали най-малко с 50 на 100? Героите в тази история не се познават между тях, само че ги свързва невижданата инфлация, която обзе Турция. на Вилхема Дурева.

Станете част от общността на Свободна Европа във, с цел да получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
Това се случи за първи път в историята. повтори олимпийския триумф на татко си отпреди 30 години и завоюва златен орден в алпийската комбинирана конкуренция. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

От 50 години в кратер в пустинята в Туркменистан бушуват огньове. Сега властническият президент на страната се е заел самичък да реши казуса. 2-минутно видео за “Портите на пъкъла ”.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР