Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Кабинетът се прицели в цените на храните, а Костадинов изплати повече кредити, отколкото е заплатата му

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Как да помогнемКонтрол на ценитеЯромир Ягър
Продължават избавителните интервенции в Турция и Сирия, където серия от трусове лишиха живота на хиляди хора. По последни данни. Турция разгласи изключително състояние в 10 области и народен печал за 7 дни.

Десетки страни изпращат помощ на потърпевшите. България също изпрати. Засега множеството старания са ориентирани към Турция, тъй като в Сирия централна власт на процедура не съществува.

Много хора ни потърсиха с въпроса по какъв начин могат и те да оказват помощ. Събрахме на едно място линкове към самодейностите, за които научихме. по какъв начин тъкмо да помогнете.

Ако още не сте го създали, последвайте Свободна Европа и.
На едни им е скъпо, а други икономисват рекордно
Служебното държавно управление се прицели във високите цени на питателните артикули. Кабинетът на механизъм за надзор. Засега не е ясно по какъв начин тъкмо ще работи той. “Няма да се намесваме в свободния пазар ”, сподели министър председателят.

Основна причина за повишаването е войната на Русия против Украйна. В това време посланичката на Москва научна конференция във Варна на тематика “Търсеният мир в актуалния свят ”. Попитахме уредниците по какъв начин по този начин представител на страна, почнала война, ще разисква мира. “Няма проблем ”, гласи отговорът.

Проруският политик да изплати за година заеми за 110 хиляди лв., оповестява уеб сайтът Bird.bg. Въпросът е, че формалната му заплата за този интервал е по-малко.

Как се финансират партиите и по какъв начин регистрират тези пари? Ако тематиката ви е забавна, може да гледате, където Николай Лавчиев беседва с Диана Ефтимова от Института за развиване на обществената среда.

„ Съдебна промяна “ е уместно заглавие за комедиен сериал. Той е с идентични персонажи, отворен край, може да трае десетилетия,. Не пропускайте неговия разбор за това по какъв начин приключи епизодът от 48-ото Народно заседание.

Коментирай е вие на страницата ни във или на.
Още танкове потеглят за Украйна
Германският министър на защитата заяви в Киев, че в околните месеци страната му ще изпрати “Леопард 1 ”. По-рано Берлин даде обещание още 14 танка от по-новия модел, “Леопард 2 ”.

Москва продължава да натрупа в Източен Донбас за предстоящата атака през идващите седмици. Това се случва на фона на яростни борби в региона.

Сега може да погледнете по какъв начин наподобява нашият нов седмичен бюлетин “ ” - единствено историите, без които не можете. Може да се.
Свободният свят против тиранията
Две огромни политически фигури постепенно умират в два разнообразни пандиза - единият в Русия, а другият - в Грузия. Общото сред съветския опозиционер Алексей Навални и някогашния президент на Грузия Михаил Саакашвили е, че врагове. Не пропускайте тази история.

С кого да приказва светът за? На Мюнхенската конференция по сигурността за първи път Русия ще бъде показана не от президент или външен министър, а от четирима души, които нямат официална власт и живеят в заточение.

Европейският съюз ще прави нова платформа за противопоставяне на. Новият „ Център за шерване на разбор и информация “ ще " ускори реакциите ни и ще ни разреши да защитим по-добре нашите демокрации ", сподели Жозеп Борел.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Човек на деня
Когато отива в Националната хокейна лига, е най-младият състезател там, а когато я напуща - най-възрастният. Той завоюва всичко, само че продължава да излиза на леда. И към този момент задмина великия Уейн Грецки. Ягър е Човек на деня на Свободна Европа.

П.П. Вижте и новия ни седмичен бюлетин “ ” - единствено историите, без които не можете. Може да се.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР