Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Всички се карат, Гергов печели. Вече знаем защо Русия издирва Христо Грозев

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Къде отива третият мандатКъде отива Панаирът в ПловдивДжими Пейдж
Президентът има време до понеделник да връчи третия и финален мандат за сформиране на държавно управление на една от партиите в Народното събрание. Срокът стартира да тече от несполучливото връщане на втория мандат от.

Президентът Румен Радев повдигна тематиката за думите на Христо Иванов от “Демократична България ”, че единственият метод да се сформира държавно управление е да се реализира договореност сред ГЕРБ и Политическа партия. думичката “договорка ”.

По-късно като изискване за диалози с ГЕРБ “реформата на прокуратурата, депутинизацията на България и рационалната икономическа политика ”.

затвори този кръг от замяна на реплики с думите, че няма да поддържат препоръчано от Демократична България държавно управление, в случай че в него участват някои от водачите на Политическа партия.

Сега чакаме Румен Радев да избере на кого ще връчи мандата - вариантите са Движение за права и свободи, “Възраждане ”, Българска социалистическа партия, “Демократична България ” и “Български напредък ”. При крах на третия мандат - отиваме на нови избори., съдружие “Данни за положително ”, фондация “Общество.бг ” и десетки публицисти и медии сътвориха Обединение за почтени избори - кратко ОЧИ.

Ако имате мнение по тези вести, коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Четири истории за съветското въздействие в България
Шансовете за държавно управление са все по-малки, само че възможностите над Пловдивския панаир са все по-големи. Това стана допустимо откакто представител на община Пловдив във компанията притежател поддържа проекта на Гергов, почетен консул на Русия.

образува дело по искане на Българска социалистическа партия и “Възраждане ” против решението на Народното събрание за изпращане на военна помощ на Украйна. Докладчик е дългогодишният народен представител от Българска социалистическа партия Янаки Стоилов.

В това време Русия продължава да търси българина Христо Грозев, който управлява проверяващия уебсайт “Белингкат ”. Няма формален отговор на въпроса за какво. подреди обстоятелствата и стигна до очевидния отговор - не пропускайте тази история.

България подписа контракт, който ще ѝ разреши да доставя газ през Турция. отговор на въпроса дали това не е “задна врата ” за съветския газ към България.
Здравеопазването
Министерството на здравеопазването реши да купи от единствения претендент в състезанието, който министерството приключи през ноември поради надхвърляне на оптимално заложената цена.

”, гласи резултатът от инспекцията за разменените бебета в болница “Шейново ” в София. Поне трима души от личния състав ще бъдат осъдени.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
Убийства и неистини
Руската войска нанесе в село Шевченково, Харковска област, при което са убити две дами. Град Соледар в Източна Украйна е изцяло опустошен. Украинските управляващи го назовават “ ”.

Ако се чудите за какво Русия заяви, че е умъртвила 600 украински бойци, а това се оказа погрешно -. Журналисти бяха на място в Краматорск и опровергаха Москва.

Намерете още 3 минути, с цел да гледате тази видео история - в Афганистан се усилват, наложени от талибаните на дамите. В демонстрациите се включиха и мъже.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Човек на деня
Китаристът на Queen Брайън Мей го дефинира като " един от най-големите мозъци на рок музиката ". Създателят на именитата рок група Led Zeppelin е одобряван за един от най-хубавите китаристи в рока. Той навърши 79 и е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР