Най-важната новина е, че Лукойл обяви, че е готов да

...
Най-важната новина е, че Лукойл обяви, че е готов да
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Битката за България тепърва предстои и Лукойл има основна роля

Най-важната вест е, че " Лукойл " разгласи, че е подготвен да продаде бизнеса си. Това е извънредно значим обект, стратегически, въпреки че не е разгласен за подобен, а ние приказваме все едно ще се продава торба с картофи и приказваме за дерогацията. " Лукойл " може да бъде употребен и България да бъде клатена, тъй като Русия ни е оповестила за неприятелска страна.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният боен министър Бойко Ноев, който разяснява тематиката " Лукойл " и дерогацията на съветски нефт.  

" Аз приканвам държавното управление да обърне голямо внимание на тази възможна продажба. В Русия не са глупави и имат свои ползи тук. Битката за България занапред следва и " Лукойл " има съществена роля. Българската страна би трябвало да вземе отношение и да каже - стоп, ние ще решаваме на кой ще се продава. България би трябвало да има алтернатива първа да си откупи " Лукойл " и това би трябвало да се закове законодателно. Задължително е България да си възвърне контрола над " Лукойл ". Не може руснаците да го продават, без първо да попитат България ", безапелационен бе той.  

" В момента на политическата сцена се е настанил един подправен евроатлантизъм. Водачите му са ясни - Борисов и Пеевски. Всичко това си проличава с това предпочитание за дерогация незабавно. Аз се чудя по какъв начин Доган е подготвен да си жертва партията, като сложи отпред Пеевски. Движение за права и свободи е значима партия за България и в този момент може да бъде зачеркната с един жест. Това е мое мнение несъмнено. На Борисов също беше показан жълт картон. Някой го лъже, че ще му се размине, само че това няма по какъв начин да се случи, а в противен случай - колкото повече се пробва да оправдава Пеевски, толкоз повече и той се приблибжава към " Магнитски ". Борисов също може да завлече част от партията си надолу ", предвижда Ноев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР