Най-успешният български тенисист в историята Григор Димитров запази 20-ото си

...
Най-успешният български тенисист в историята Григор Димитров запази 20-ото си
Коментари Харесай

Григор Димитров запази позиция, рекорд за Адриан Андреев

Най-успешният български тенисист в историята Григор Димитров резервира 20-ото си място в оповестената през днешния ден международна класация на АТР.

След полуфинала във Вашингтон 32-годишният хасковлия добави 135 точки към актива си и има към този момент 1735. Тази седмица Димитров ще взе участие на Мастърс 1000 шампионата в Торонто. В първия кръг той ще играе против хърватина Борна Чорич.

Адриан Андреев прескочи 17 позиции и от през днешния ден е на рекордното за него 185-о място с 324 точки. Прогресът му се дължи на четвъртфинала на чалънджъра в Порто. С точките 22-годишният софиянец още веднъж стана втора ракета на страната ни.

Димитър Кузманов отстъпи шест позиции и е №207 с 303 точки. Тази седмица той ще взе участие на чалънджъра в Меербуш, Германия от категория 75. В първия кръг 30-годишният пловдивчанин, който е шести в схемата, ще срещне на старта испанеца Ориол Рока Баталия.

На върха продължава да е Карлос Алкарас с 9225 точки. След него са Новак Джокович (8795) и Даниил Медведев (6360 точки). Стефанос Циципас измести Каспер Рууд от четвъртото място, с помощта на купата в Лос Кабос, Мексико..
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР