Най-успешната ни състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова сподели емоциите

...
Най-успешната ни състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова сподели емоциите
Коментари Харесай

Албена Денкова: Любовта на публиката продължава да ни вдъхновява

Най-успешната ни състезателка по фигурно пързаляне Албена Денкова показа страстите си след края на леденото шоу в „ Арена Армеец”, което се организира в понеделник вечерта.

Световната шампионка при танцовите двойки взе участие в Шампионската галавечер на Краля на леда - Иля Авербух.

В шоуто на майстора на ледени спектакли се включиха и световноизвестни реализатори и първенци, като Алексей Ягудин, Роман Костомаров и доста други.

Ледено шоу в София и Албена Денкова още веднъж в България

„ Чувствам се прелестно. Много съм щастлива, че съм тук. Вълнувам се извънредно доста, съвсем като на съревнование, тъй като в действителност желая да показва най-хубавото с Максим пред българските зрители”, сподели Денкова след края на шоуто.

„ Вдъхновява ни любовта на публиката и това, че към момента имаме какво да покажем. Имаме хрумвания, забавни страсти, които желаеме да изразим на леда и те да бъдат разбрани от феновете. Всичко това ни коства извънредно доста труд, с цел да сме във форма на леда и да можем да се представим почтено на леда”, добави международната шампионка.

Четирикратният международен първенец по гимнастика Йордан Йовчев изненада публиката, откакто също взе присъединяване в спектакъла.

„ Миналата година пробвах и осъзнах, че ще ми е нужно доста време, с цел да се задържа на кънките. Тук значимото беше, че успяхме да покажем гения на нашите малди състезатели. Впоследствие ще чакаме някакви резултати от тях и да развяват българския байрак. Аз ще ги чакам в края на годината, чака ни още едно предизвикателство и да създадем нещо взаимно с тези звезди, които бяха тук”, показа Данчо Йовчев след представлението.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР