Най-старият клуб у нас - Ботев Пд, нададе резонен вой

...
Най-старият клуб у нас - Ботев Пд, нададе резонен вой
Коментари Харесай

Наведените пред Домусчиев рефери стигнаха до невиждани висоти! Ботев Пд поиска гилотина

Най-старият клуб у нас - Ботев Пд, нададе обоснован писък до небесата. Причината е, че нощес " канарчетата " вкараха превъзходен гол в 11-ата секунда против Лудогорец, само че незаконните рефери Иво Андреев и Георги Димитров скандално го анулираха за погрешно дишане. После жълто-черните паднаха с 0:1 непочтено, меко казано Случката разтресе родния футбол и отново е налице фактът, че разградчани са галеници на реферите. Няма и по какъв начин да е другояче, откакто Кирил Домусчиев ръководи БФС в сянка. Ботев към този момент бе клан свиреп на Лаута в дербито с Локо, на Герена в дербито с Левски, против ЦСКА на Ганчев в Коматево, а в този момент чашата преля с невижданата брадва в Разград. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ПЛОВДИВЧАНИ:

ПФК Ботев Пловдив няма подозрения, че главните правила и протоколи за потребление на системата VAR в българското състезание са нарушени и не дават отговор на стандартите на FIFA.

за подкрепяне на рефера е: единствено при положение на " ясна и явна неточност " или " сериозен пропуснат случай ", което беше нарушено.

Нашият клуб насочи публично искане за инспекция на БФС за съблюдаване на протокола на IFAB и сходството на рефера на БФС със стандартите на процедурата по лицензиране.

Системните неточности в формалните мачове демонстрират нарушаване на условията на.

Настояваме реферите Станимир Тренчев, Васимир Ел-Хатиб, Иво Андреев и Георги Димитров да бъдат отстранени от мачовете на Ботев до края на този сезон.

Ботев Пловдив чака публична позиция на БФС и отговор на нашите апели.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР