Най-спешното нещо, което трябва да направи следващото правителство, е да

...
Най-спешното нещо, което трябва да направи следващото правителство, е да
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Спешно трябва да се осигури спокойна зима за хората и за бизнеса

Най-спешното нещо, което би трябвало да направи идващото държавно управление, е да обезпечи зимата за жителите и за бизнеса, съобщи лидерът на листите на " Българска социалистическа партия за България " в Пловдив и Ямбол Кристиан Вигенин в тв предаване. Това е и нашата борба - да подсигуряваме спокойна и сигурна зима на хората, да подсигуряваме опция на бизнеса да работи, да основава продукция и нови работни места, посочи той.
Вигенин акцентира, че левицата ще упорства за растеж на приходите, който да компенсира инфлацията, като планува преизчисляване на пенсиите и нарастване на минималната заплата до половината от междинната.
Държим да се постави таван на цените на електрическата енергия и на природния газ, с цел да може нито един човек да не стои на студено или на мрачно поради това, че не може да си заплаща сметките, разясни Вигенин. " България има потребност от сигурни доставки на газ на допустимо най-ниска цена. За да се реализира това, е нужна конкуренция, а такава няма, в случай че изключиш априори един от най-големите снабдители ", разяснява той.
" България не трябва да подхваща никакви дейности, които биха я създали част от спора в Украйна. Призоваваме страните да прекратят военните дейности и да се търсят политически и дипломатически решения ", уточни Вигенин. Българска социалистическа партия беше и ще бъде срещу даване на въоръжение от България на Украйна, зашото това е директно ангажиране в спора, добави той.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР