Най-скъпото попълнение в историята на Барселона Филипе Коутиньо обясни причините,

...
Най-скъпото попълнение в историята на Барселона Филипе Коутиньо обясни причините,
Коментари Харесай

Коутиньо: Обичам Ливърпул, но беше време да израсна

Най-скъпото попълнение в историята на Барселона Филипе Коутиньо изясни аргументите, заради които пожела да премине на „ Камп Ноу” и да напусне Ливърпул. Бразилският национал съобщи, че питае единствено най-дълбока признателност към британския клуб, само че е настъпил мигът за ново предизвикателство.

Новата звезда на Ливърпул мина медицинските проби

25-годишният състезател прекара 5 години на „ Анфийлд”, където мина през януари 2013 година за скромната сума от 13 милиона евро. В оня момент бразилецът бе отписан от тогавашния си отбор Интер и можеше да стане следващия неосъществен гений. Трансферът в Ливърпул прекатурна събитията на 180 градуса и единствено след няколко години Коутиньо се трансформира в една от звездите на британската Висша лига.

Коутиньо: Барселона бе моя фантазия

„ Давах 100 %, постоянно се раздавах на най-много за Ливърпул”, показа той в изявление за „ Дейли Мейл”. „ За пет години направих безусловно всичко, което бе по силите ми. Обичам Ливърпул, само че беше време за ново премеждие.”

„ Имам толкоз доста мемоари и толкоз доста хора в Ливърпул, на които дължа признателност. Длъжен съм да ставам по-добър като футболист. В главата си постоянно обмислям по този метод.”

Меси желае Коутиньо титуляр на мига, уточни кой да изгори

„ Разбирам величината на задачата, която ми следва, цената на прехвърлянето, статутът на договорката, само че всичко опира до упоритост и фантазии. Искам да играя с най-хубавия футболист на планетата.”

„ Аз обаче ще се върна в Ливърпул, с цел да си взема сбогом със съотборниците, с треньорския щаб и с хората, които помогнаха на мен и моето семейство. Дължа им доста. Сега към този момент виждам напред. Време е. Да, настъпи този миг”, добави Коутиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР