Най-продаваният SUV модел на европейския пазар- , получи нова версия на бордовата

...
Най-продаваният SUV модел на европейския
пазар- , получи нова
версия на бордовата
Коментари Харесай

Nissan Qashqai получи нова NissanConnect инфотейнмънт система

Най-продаваният SUV модел на европейския пазар- , получи нова версия на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система NissanConnect, която обещава да предложи на притежателите на автомобила редица добавени функционалности.

Новата версия на NissanConnect предлага подобрена връзка сред лидера и автомобила, като идва с интуитивна интеграция за мобилни устройства с Apple CarPlay и Android Auto, както и опция за сваляне на обновления (OTA) за навигационната и бордовата система.

Новата бордова система на Nissan Qashqai може да бъде надградена с приложение за мобилен телефон- Door to Door Navigation, което дава възможност на потребителите да планират предравително своя маршрут преди да напуснат дома или работното си място, след което да изпратят детайлностите към бордовата навигационна система, която предлага и информация в действително време за пътната конюнктура посредством TomTom Premium Traffic.

NissanConnect разполага със 7-инчов екран, нови възможности за персонализация на интерфейса, гласово различаване, което се задейства посредством бутон на кормилото, 3D изобразяване на картите на навигационната система, функционалност Find My Car за елементарно намиране на паркиран автомобил и други.

Освен с новата версия на бордовата система, Qashqai получава и нов екран на контролното табло, на който може да се подава информация завой-по-завой от навигационната система, информация за входящо позвъняване или SMS и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР