Най-популярните мъжки пуловери – какво да носим през този сезон?

...
Мъжкият пуловер е неизменна част от гардероба на всеки джентълмен,
Коментари Харесай

Мъжкият пуловер е неизменна част от гардероба на всеки джентълмен, който желае да изглежда стилно и съвременно. За последното условие, обаче, ни е необходима и малко помощ, за да научим кои са настоящите тенденции при мъжкото облекло. Затова днес решихме да ви помогнем и да ви разкажем малко повече за последния писък на мъжката модата.

Кои са най-популярните мъжки пуловери през настоящия сезон?

Есента и зимата са чудесно време за топли дрехи. Сред тях неизменно присъстват и пуловерите. Ако си търсите мъжки пуловер, отлична идея е да дадете шанс на богатия продуктов каталог в https://answear.bg/k/toy/drehi/puloveri. Тук ще откриете богата селекция от висококачествени продукти, които са съобразени с модните подиуми. Какви обаче са тенденциите, които присъстват в съвременните каталози? Нека разберем!

На първо място ще започнем с пуловерите с кръгло деколте. Те може би са най-популярният стил пуловери. И в това няма абсолютно нищо чудно! Този тип деколте им позволява да бъдат съчетавани с почти всичко останало от една завършена визия. Възможно е с тях да постигнете небрежен семпъл стилм като сложите тениска или риза отдолу. Но също така можете да ги комбинирате с костюм и блейзър. Налични са в различни дължини и с различни материи – включително мериносова вълна. Истината е, че семплият дизайн върши чудесна работа за всякакви събития и аутфити, защото той ви дава отлична елегантна визия за офис облекло. Напоследък, обаче, сред тенденциите се забелязва, че в дизайна на пуловера често бива интегрирана случайна щампа или изображение. Кой точно модел ще изберете, зависи от вашите предпочитания.

Друг вариант е така широко популярния „рибарски“ пуловер. Той прилепва плътно по тялото и е изплетен от плътна вълна. Със сигурност ще ви предостави отлична топлина и през най-студените дни. Това, обаче, не е чудно, тъй като първоначално е създаден с цел да се носи край морето, където бризът заплашва топлинния ни комфорт. Макар да изглеждат малко по-небрежно, те са повече от подходящ избор за най-студените зимни дни.

Също така модерни са пуловерите с поло дизайн. Това е типично зимен пуловер, който може да изпълнява и функцията на шал. Изключително добре работи, когато го облечете с костюм, тъй като премахва нуждата да слагате риза или вратовръзка. Но не забравяйте, че може да служи и за семпла и ежедневна визия за дома, офиса или разходка из града.

Пуловерите тип „жилетка“ също заслужават споменаване в нашата класация. Те са малко по-обемни и по-тежки от обикновените пуловери. Истината е, че именно това ги превръща в типичната „класика в жанра“, когато става въпрос за пуловери. Удобни са и изключително добре ни топлят през студените дни. Идеални са за вкъщи, когато имаме нужда от допълнителна топлина. Могат да се носят с тениска, с блуза, дори и с риза.

Не можем да пропуснем и любимите на всички пуловери с V-образно деколте. Това е запазена марка на голф играчите и преди се считаше, че се носи от хора на средна възраст, но това всъщност е един доста мултифункционален пуловер, който може да бъде съчетаван с почти всякакво облекло. Може дори да се облече върху риза и да се сложи вратовръзка. Същевременно можете да го комбинирате и с тениска за по-ежедневно облекло. Като цяло е отлично решение за офис средата.

Откъде да си купим модерен мъжки пуловер?

Когато си търсите дрехи, ние препоръчваме да се обърнете към един от най-популярните онлайн магазини, а именно Answear! В https://answear.bg/k/toy/drehi ще откриете огромно разнообразие от първокласни продукти, които са съобразени със съвременните модни тенденции.

Намерете стила, красотата и удобството още днес. Обновете гардероба си и нека зимата не ви изненадва, а напротив – насладете се на предстоящия сезон в компанията на топъл мъжки пуловер.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР