Най-перкрасното“ време на годината дойде и то с неочаквана миграция

...
Най-перкрасното“ време на годината дойде и то с неочаквана миграция
Коментари Харесай

„Седмицата на акулите“ мигрира онлайн с изцяло нова програма от документални филми

Най-„ перкрасното “ време на годината пристигна и то с непредвидена миграция на акули. „ Седмицата на акулите ”, най-дългогодишната и дълго чакана телевизионна лятна стратегия на Discovery Channel, се завръща тази година с непредвиден поврат – напълно онлайн наличие. Платформата www.sharkweekonline.com ще разреши на почитателите на акулите да се допрян до изумителни истории за перкатите хищници и чрез технологиите да са свързани с тях на всички места и когато и да е. Онлайн платформата е напълно преведена на български език и ще отговори на потребностите на новото потомство фенове, които непрекъснато са в придвижване, употребявайки разнообразни устройства, с цел да задоволят своето любознание. „ Седмицата на акулите ” в никакъв случай не е била по-достъпна – акулите мигрират в онлайн пространството и се събират на едно място на всички устройства.

18 нови документални кино лентата ще бъдат налични за любознателните фенове на www.sharkweekonline.com от 27-и август до 30-и септември изцяло гратис, без да е нужна регистрация. Програмата ще даде извънредни излъчвания на български език и ще обезпечи на аудиторията необикновено виртуално прекарване. По време на  „ Седмицата на акулите ” почитателите на Discovery Networks България ще получават особено всекидневно наличие със занимателни обстоятелства за обичаните акули, както и ще могат да вземат участие в занимателни игри с  „ акулски “ награди.

От години „ Седмицата на акулите ” е одобрена настояща лятна стратегия, която прелива и онлайн, и в обществените мрежи със наличие, което носи наслаждение на феновете. По време на „ Седмицата на акулите ” Discovery Channel предизвиква всички почитатели и фенове на акулите да споделят своята пристрастеност и прозрения за акулите онлайн, в това число и провокациите, пред които са изправени българските посланици на програмата. Последвайте Facebook страницата на Discovery Networks България за повече информация за посланиците и техните интензивности по време на „ Седмицата на акулите ” – те ще се свързват с почитателите посредством видео В&О и ще взаимодействат с почитателите си във Facebook, с цел да подчертаят своя интерес в тази област.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР