Най-новата звезда на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам, бързо си

...
Най-новата звезда на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам, бързо си
Коментари Харесай

Алекс Дел Пиеро е силно впечатлен от Белингам

Най-новата звезда на Реал (Мадрид) - Джуд Белингам, бързо си завоюва редица фенове измежду експертите и медиите в Испания с изявите си за " лос бланкос ", само че след представянето си при снощния триумф с 3:2 над Наполи в Шампионската лига той провокира учудване и на Апенините.

" Белингам има страхотна физика, добър е с топката в краката си, има темперамент и бележи голове. Наричайте го както си желаете, само че той е в действителност мощен във всяка част на терена, без значение дали топката е в него, или не.

Той санкционира с късните си включвания в наказателното поле и не би трябвало да подценяваме обстоятелството, че се приспособи в Мадрид с превъзходен темперамент. Карло Анчелоти също прави добра работа, тъй като го употребява рационално. Той не се явява заместител на Карим Бензема, само че към днешна дата се оправя с тази задача. При неналичието на французина в Мадрид употребяват късните включвания на Белингам, с цел да нараняват съперниците ", съобщи легендата на Ювентус пред " Скай Спорт ".
 Винисиус навивал Белингам да отиде в Реал (Мадрид)
Винисиус навивал Белингам да отиде в Реал (Мадрид)

Бразилецът изпращал всеки ден известия на британския национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР