Най-натоварената магистрала в света не е място за слаби сърца.

...
Най-натоварената магистрала в света не е място за слаби сърца.
Коментари Харесай

Discovery Channel с премиерната поредица „Тежко избавление“

Най-натоварената автомагистрала в света не е място за слаби сърца. Уникалните провокации и сложни условия ангажират непрестанно тежкотоварните машини за почистване на пътищата в този непредвидим сектор. От разрушителни снежни виелици до преобърнали се камиони, водачите на машините срещат големи провокации в поддръжката на автомагистралите. „ Тежко освобождение " ще покаже на феновете рисковете, които поемат те, с цел да обезопасят един от най-важните пътища в Съединени американски щати от 22-и август, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

Поредицата следва непрекъснато голям брой основни оператори, избавителни екипи и екипи за поддръжка на пътя, до момента в който се борят да опазят придвижването на коли по най-важния търговски път на Съединени американски щати безпрепятствено и необезпокоявано. Компаниите работят неуморно, с цел да поддържат пътищата отворени при всевъзможни метеорологични условия.

От разрушителни снежни виелици, опустошаващи безмилостно километри от пътя, до преобърнали се камиони, неуморната активност на тези мъже и дами защищава автомагистрала 401 да се трансформира в пързалка към пъкъла и в най-лошите зимни условия. Средата е безмилостна и избавлението - тежко, само че залогът си коства, откакто работни места и животи са изложени на риск на пътя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР