Най-модерната фабрика за занаятчийски сладоледи ще бъде открита в хърватския

...
Най-модерната фабрика за занаятчийски сладоледи ще бъде открита в хърватския
Коментари Харесай

Най-голямата фабрика за занаятчийски сладолед отваря врати в Югоизточна Европа

Най-модерната фабрика за занаятчийски сладоледи ще бъде открита в хърватския град Огулин. Заводът ще е с повърхност от 4500 квадратни метра и ще има потенциал на произвеждане 15 тона сладолед на ден, заяви ежедневникът Večernji List, като съгласно известието това ще е " най-голямата фабрика за занаятчийски сладоледи в света ".

Заводът ще бъде отворен за гости, с цел да може тези, които желаят да се срещнат с производството на натурални сладоледи да имат опция да го създадат.

Фабриката ще се ръководи от aROMA Gelato Experience. Компанията има към този момент 50 магазина в Хърватия.

Зад реализацията на фабриката има дълга история. Проектът стартира преди десетилетие в Словения, в предградията на Любляна, когато една двойка взема решение сама да сътвори сладолед от естествени съставки, без никакви изкуствени овкусители и съставки, от локални плодове. Започват да го вършат безусловно в гаража си.

След десетилетие опит и работа основават разпознаваема марка, компанията aROMA Gelato Experience, която е известна като производител на занаятчийски сладолед, изработен от натурални съставки, който се продава в бутици в Хърватия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР