Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува тази

...
Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува тази
Коментари Харесай

Грил турнето на LIDL и COCA-COLA гостува във Варна тази неделя

Най-мащабното грил турне, проведено от Coca-Cola и Lidl, гостува тази неделя във Варна, а искащите да се включат в Националния шампионат по състезателен грил в морската столица би трябвало да се записват на grillmaistor.bg и още в събота да показват свое кулинарно прелъщение пред членове на журито на шампионата. Предварителният избор на районни финалисти ще се организира на 12 август 2017 година след 12:00 ч. в хотел Черно море, където всички кандидат-майстори ще би трябвало да донесат свои кулинарни творби, с цел да показват грил умения пред началник Манчев и началник Шишков. Двамата кулинарни специалисти ще изберат най-умелите четирима участници, които ще премерят сили в пряк грил дуел пред аудитория в неделя от 18:00 ч. и ще дефинират най-хубавия грил-майстор от Варна. Регионалният победител ще показа града на финала в София и ще се бори за купата Грил-майстор на България и огромната премия от 2 500 лева
В неделя всички поданици и посетители на морската столица ще могат да се насладят на майсторски готови грил изкушения и ледени питиета в особено построената зона в Морската градина. В непосредственост до Пантеона от 10:00 ч. до 22:00 ч. на 13 август 2017 година дребни и огромни ще имат опция да се включат в общата самодейност под наслов „ Да споделим грила! “ и да отпразнуват дружно скъпото време, прекарано измежду семейство и другари, с вкусна и качествена храна, освежаващи питиета и доста занимания и изненади. Като част от самодейността началник Манчев и началник Шишков ще търсят най‑добрия грил занаятчия в града, предизвиквайки най-умелите кулинари да премерят сили в Националния шампионат по състезателен грил и да се преборят за купата „ Грил занаятчия на България”.
Организаторите са планували разнообразни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева, както и вълнуващ летен концерт на група АКАГА. Посетителите на събитието ще могат да опитат от особено създаденото меню, приготвено от умели майстори на грила, само че в това време, всички искащи ще могат сами да си подготвят бургери, стекове, ребра или да импровизират с разнообразни качествени артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР