Най-известната белгийска певица за всички времена избра Пловдив за един

...
Най-известната белгийска певица за всички времена избра Пловдив за един
Коментари Харесай

Лара Фабиан ще изпее „Je T’aime” в Пловдив на 27 април 2024 година!

Най-известната белгийска певица за всички времена избра Пловдив за един от концертите си, по време на своето турне през април

Лара Фабиан ще пее за първи път в Пловдив на 27 април 2024г . Очаква ни един необикновен театър, една сигурно незабравима вечер с красивия и магнетичен глас на Лара Фабиан.

Вечер, изпълнена с обаяние и деликатност, разказваща истории посредством музиката на даровитата изпълнителка за насладата от любовта и усмивката, която не може да се опише, а би трябвало да се преживее.

Събитието се реализира с поддръжката на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година. С милиони продадени албуми по света, Лара Фабиан е най-успешната белгийска певица на всички времена.

Тя е носителка на редица оценки, измежду които два пъти Световна музикална премия за „ Най-продаван бенелюкски реализатор ", премия Felix за „ Най-добър женски реализатор ", френската премия Victoires de la Musique и други.

ВИДЕО:

Лара Фабиан извършва микс от поп музика, мелъди рок, етно и соул музика и работи с композотори, пишещи песните на Барбара Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер. Певицата има дуети с Майкъл Болтън и Джони Холидей. Едни от най-популярните й шлагери са Je T`aime, Je suis Malade, Immortelle, J`y crois encore, La Différence и Adagio.

Концертът в Пловдив е в зала Колодрум, началото е от 19:30 часа .

Концертът ще се организира единствено със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се позволяват без билет, само че без право на седящо място. Всички малолетни лица могат да участват само с компаньон.

Продажбата на билети започва от през днешния ден 29-ти ноември на касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов " , Билетен център пред Община Пловдив , в Туристически информативен център Римски стадион, каса на Античен спектакъл и . Цените са от 80 до 180лв.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР