Най-голямата дъщеря на Кирил Петков е безработна почти година след

...
Най-голямата дъщеря на Кирил Петков е безработна почти година след
Коментари Харесай

Макар и безработна, най-голямата дъщеря на Кирил Петков живее като принцеса в Ню Йорк

Най-голямата щерка на Кирил Петков е безработна съвсем година след довеждане докрай на висшето си обучение, писа „ Ретро “.

 

23-годишната Ванеса се дипломира предходната есен в Нюйоркския университет, където приключи биохимично инженерство по гледище на татко си. Родителите й даже участваха на церемонията по връчване на дипломата и в Ню Йорк.

След края на следването си Ванеса остана да живее в щатите и не се е прибирала в България от предходната Коледа. На 3 септември тя имаше рожден ден, само че даже и за празника не се прибра от Америка, с цел да бъде с околните си. Майка й Линда ѝ честити с благи фамилни фотоси във Фейсбук.

За последно най-голямата от трите дъщери на Петков е работила през 2020 година, до момента в който е била към момента студентка. Била на шест месечен стаж в Лион, Франция.

Въпреки скъпото й обучение и елитната тапия все още Ванеса е безработна, видно е от профила й в бизнес обществената мрежа LinkedIn. По всяка възможност татко ѝ се грижи за финансовите й потребности в Щатите, където животът по никакъв начин не е на ниска цена.

Макар че Ванеса е имала сериозни моменти в връзките с родителите си през годините, в този момент още веднъж са близки. Преди време зародил разкол сред нея и татко ѝ, тъй като тя желала да се откаже да учи за биоинженер и да се занимава с изкуство. Татко й обаче упорствал да продължи образованието си в Щатите. Още в трети курс тя го помолила да замине за Флоренция, където желала да написа книга. Той порязал фантазиите й и декларирал, че следователно няма да я устоя и ще се наложи да работи като сервитьорка. Образованието на Ванеса в Ню Йорк е коствало на някогашния министър председател близо 400 000 лева В Съединени американски щати щерка му живее съвсем като наследница на богата фамилия. Самата тя е споделяла, че населява жилище в Бруклин, който в последните години е един от най-скъпите квартали в Ню Йорк, на равно с фамозния Манхатън. Средният наем за месец на дребен апартамент възлиза на над 3000 $.

Преди да кандидатства в Щатите, в продължение на една година Ванеса е била изпратена от родителите си в Канада, с цел да се приготви за образованието на британски език и да се приспособява да бъде надалеч от семейство си сама на различен континент. Тя била ученичка в частно учебно заведение на остров Ванкувър и живеела в интерната към учебното заведение до завършването си. Двете й по-малки сестри Ема и Ани към момента са ученички в софийско частно школо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР