Най-големите градове в Китай смятат да прилагат мерки в полза

...
Най-големите градове в Китай смятат да прилагат мерки в полза
Коментари Харесай

Най-големите градове в Китай ще предприемат стъпки за стимулиране на жилищния сектор

Най-големите градове в Китай считат да ползват ограничения в интерес на купувачите на недвижими парцели, за поддръжка на бранша, който не демонстрира доста признаци на възобновяване. Сред градовете са и столицата Пекин, както и огромният град Шенжен.

Все още обаче управляващите на са разкрили детайлности към проекта си, написа Reuters.

Идеята идва откакто висши водачи дадоха обещание да поправят и усъвършенстват политиките за благосъстоятелност, а жилищният министър даде обещание по-ефективни ограничения за използването им. Пазарите чакаха точно това след срещата на Политбюро.
 Призрачният град в Китай с вили за милионери, който е високомерен от фермери и се разрушава
Призрачният град в Китай с вили за милионери, който е високомерен от фермери и се разрушава

Фермерите са почнали да употребяват изоставената земя за развъждане на култури и добитък

Секторът на недвижимите парцели в Китай се сблъска с поредност от неизпълнения на задължения от страна на строителни бизнесмени през последните няколко години. Най-запомнящ се беше казусът с China Evergrande Group, който се трансформира в най-задлъжнелият строителен бизнесмен в света и беше в центъра на рецесията.

Според изказвания на отрасловите министерства на Пекин и Шенжен " ще се работи със съответните отдели за осъществяване на обещанията на политиците ".

Местния вестник Guangzhou Daily също заяви, че жилищното министерство на Гуанджоу е дало обещание да стартира съответните политически ограничения допустимо най-скоро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР