Най-добрият приятел на човека, кучето, също трябва да бъде правилно

...
Най-добрият приятел на човека, кучето, също трябва да бъде правилно
Коментари Харесай

Правилно с четириногите в колата

Най-добрият другар на индивида, кучето, също би трябвало да бъде вярно обезопасен, когато шофирате. Това се отнася както за неговата отбрана, по този начин и за отбраната на хората. В SsangYong Rexton, да вземем за пример, който има оптимален товарен размер до 1977 литра, даже по-големи четириноги другари могат да бъдат превозени безвредно, което също по този начин прави вероятни по-дълги пътувания за отмора без никакви проблеми.

Важността на вярното обезопасяване на кучетата на борда се илюстрира от следните числа - даже при положение на конфликт в градския трафик при 50 км/ч, тежестта на животното се усилва тридесет пъти и развива рискова пробивна мощ.

Подходящ вид за безвредно общуване в колата са транспортните кутии, които се оферират в разнообразни размери. Докато по-малките кутии могат различно да бъдат сложени на задната седалка на автомобила и закрепени на място, по-големите е най-добре да се съхраняват в багажника. Дори за по-големите, като възрастните бернски планински кучета да вземем за пример, имат задоволително място тук.

Друго преимущество на потреблението на кутиите като мобилно решение - кучетата постоянно към този момент познават кутиите от личния си дом и затова са по-спокойни, когато ги возят. Има и друго практично съоръжение в аксесоарите и профилираната търговия - да вземем за пример, товарни рампи, които улесняват достъпа на кучетата до по-високи кросовъри като SsangYong Rexton.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР