Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и легендата Роджър Федерер закриват

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и легендата Роджър Федерер закриват
Коментари Харесай

Григор Димитров - Роджър Федерер: Епизод 6

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров и легендата Роджър Федерер закриват шоуто на централния корт на " Уимбълдън " през днешния ден в среща от 1/8-финалите.

Българинът има единствено загуби в петте си срещи с Федерер до този миг и през днешния ден ще се опита да реализира първа победа, което би го изстреляло в топ 10 на ранглистата.

И двамата тенисисти вървят безапелационно в шампионата. Федерер няма изгубен сет, само че Григор реализира по-убедителни победи, като е изгубил единствено 12 гейма в последните си осем сета.

На страната на Григор са младостта, както и по-голямата прохлада, защото в последния си мач изигра единствено два сета преди Дуди Села да се откаже.

Федерер пък е извънредно сполучлив на " Уимбълдън ", откъдето има седем трофеи. Швейцарецът пропусна сезона на клей, с цел да е в оптимална форма в Лондон и я показва до този миг.

Мачът е извънредно забавен и от позиция на обстоятелството, че е първи на трева сред Федерер и Григор, който е първенец от " Уимбълдън " при юношите от 2008 година.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР