Най-добрият ни тенисист Григор Димитров демонстрира впечатляваща игра и борбеност

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров демонстрира впечатляваща игра и борбеност
Коментари Харесай

Григор след Мастърса в Рим: Все по-близо сме до целта, сега е време за рожден ден

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров показва впечатляваща игра и борбеност на Мастърса в Рим, само че за жалост, малко не му доближи, с цел да пречупи международния №5 Стефанос Циципас през вчерашния ден. Нашето момче съумя да навакса пасив от сет и 3:5, като след това даже доближи до два мачбола, само че никой от тях не бе осъществен и след трагична борба гъркът постави завършек на присъединяване на първата ни ракета във Вечния град.

Родният ни играч се радваше на мощна поддръжка от страна на публиката в италианската столица и употребява профила си в Instagram, с цел да насочи специфични благодарности към тях. Освен това хасковлията показа, че ще се завърне у дома, с цел да отпразнува 31-вия си рожден ден на 16 май, а ето и какво тъкмо написа международният №20:

" С всяка минала седмица се приближаваме до задачата. Благодаря на уредниците на Мастърса в Рим за страхотното събитие и на публиката, че беше една от най-хубавите, които в миналото съм чувал. Скандиранията бяха неописуеми. Благодаря! Сега се насочваме към у дома, с цел да отпразнуваме рождения ми ден. "
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР