Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята.

...
Най-добрият и универсален подарък за жената винаги са били цветята.
Коментари Харесай

Цветята разкриват характера. Ето как да го разгадаете

Най-добрият и повсеместен подарък за дамата постоянно са били цветята. А те могат да опишат доста за характера на мъжа, който ви ги е подарил.

Критерият за някои мъже се явява цената, само че други избират съгласно това кои цветя биха се харесали на дамата. Цветовата гама се сортира подсъзнателно и надали някой може да изясни за какво е избрал тъкмо тези цветя. Точно тя се явява предмет на диагностика, с цел да узнаем повече за мъжа, който ни е поднесъл цветята.

Да предположим, че са ви подарили букет в блестящо червено-оранжева гама. Такова комбиниране се избира от открити, непосредствени мъже - оптимисти. Те са буйни в любовта и неудържими в секса. Считат, че с цел да бъде щастлива връзката ви, е изцяло задоволително, че ви обичат, а в това, че и дамата ще отговори, те въобще не се и съмняват. Мъжете предпочитащи да подарят букет в алената гама са по натура спечелили. Те или нямат неуспехи, или при тях са кратковременни. В живота се демонстрират със мощно наличие, даже да наподобяват незначителни. Обаче има едно “но”: мъжете от този вид не се отличават с непрекъснато въодушевление. Така както през днешния ден са изцяло уверени, че желаят да живеят с вас дълго и щастливо, по този начин на следващия ден може да се увлекат съществено по някоя друга. И най-важното е, че не лъжат когато ви го споделят, че ви обичат. Когато приказват за дълбокото си възприятие, те са изцяло откровени в този миг. А по тази причина какви ще бъдат неговите усеща на следващия ден или вдругиден, допустимо е даже сами да не се досещат.

Синята гама в букета е желана от мъж, на който в подсъзнанието трайно се е загнездило незадоволство във връзка с сегашното. Нещо не го устройва, в нещо не се е осъществил. Такива мъже слагат пред себе си очевидно неосъществими цели, знаейки, че ще последва отчаяние. Тези мъже са от категорията на “Ако аз бях...”, “А в случай че не бях......., то всичко би било станало по-иначе.” По отношение на дамите се намират тъкмо в такова вечно-несбъднато търсене. Също по този начин обичат да преувеличават и да поукрасяват истината за себе си и своите действия. Това не е тъкмо неистина, само че очевидно преувеличението съществува.

Букет в розови тонове избират да избират сантименталните натури, които са надалеч от прагматичното отношение към живота и любовта. Такива меки, положителни, доверчиви и сантиментални мъже са желани от дамите. Ако сте получили букет в розовата гама, това би трябвало да е за вас сигнал, че мъжът е основал в съзнанието си вас като собствен блян посредством този необикновен прийом. Той очевидно ще търси да откри във вас тези същите качества. Въобще мъжете от този вид са доста доверчиви и първоначално не виждат неприятното в хората. Ако вие подарите своите светли и дълбоки усеща на този мъж, то по-добър сателит в живота от него мъчно ще намерите. За обичаната е подготвен да преброди планини, постоянно ще й има вяра, тъй като самичък в никакъв случай няма да я мами.

Букети в розовата гама от време на време се избират от мъже, които в този съответен миг се нуждаят от вашата поддръжка, страдат от недоумение. Оказва се, че това е един тип "вик за помощ ", подсъзнателно завършен като розов букет... Така че, в случай че до момента сте получавате цветя от обичания си единствено в алено, а ненадейно получите розов букет, отнасяйте се с схваща към него.

Жълти, слънчеви букети, макар очевидната им хубост, по някаква причина се осмеляват да дадат малко мъже. Може би, тъй като съществува мнение, че това е цветът на изневярата, самотата, омразата? Абсолютно безпричинно мнение.

Няма нищо по-жизненоутвърждаващо и радостно от жълтите цветя. Психолозите смятат, че с цел да се подари на обичаната подобен букет, мъжът би трябвало да има огромна храброст и неординарно мислене. Той е един от тези, които не признават публичните правила, в случай че опонират на неговите убеждения. В този мъж в обилие има такова скъпо качество като креативност, което е значимо в работата и в любовта. Представяйки подобен букет, той като че ли ви пита: "Готови ли сте за тръпката? Готови ли сте да прекрачите границите на разрешеното "?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР