Най-добрият български тенисист Григор Димитров за пореден път загуби от

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров за пореден път загуби от
Коментари Харесай

Григор Димитров се бори, но отново загуби от Рафаел Надал

Най-добрият български тенисист Григор Димитров за следващ път загуби от международния номер 2 Рафаел Надал и отпадна на 1/8-финалите на тенис шампионата от сериите Мастърс в Монте Карло. Българинът загуби с 4:6, 1:6 и по този метод към този момент има 12 загуби и едвам една победа против Краля на клея. Рафаел Надал ще играе против Гуидо Пела на четвъртфиналите в шампионата. По-рано аржентинецът в профил Марко Чекинато след 6-4, 4-6 и 6-4.
В първия сет Григор Димитров сподели борбеност и опита да се възползва по най-хубавия метод от проблемите, които имаше Надал в играта со. Испанецът стигна до пробив още в четвъртия гейм, само че Димитров съумя да го върне в седмия. Точно, когато изглеждаше, че българинът сподели добра игра в десети гейм позволи няколко неточности, които го разколебаха и Надал завоюва сета след близо час игра с 4:6. Във втория сет липсваше, каквото и да е конспирация, защото Надал бързо поведе с 3:0, а до края на сета Григор съумя да вземе единствено един гейм.
Повече детайлности за дуела четете в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Единственият триумф на Димитров в дуела с носителя на 17 трофеи от Големия шлем е през 2016 година. Тогава Гришо печели в на шампионата в Пекин с 6:2, 6:4. На клей двамата имат общо четири мача.
МАЧА СЛЕДЕТЕ ТУК


През 2013 година още веднъж в Монте Карло Димитров печели сет, само че губи след 6:2, 2:6, 6:4. Следват загуби с по 2:0 сета в Рим и Мадрид надлежно през 2014 и 2015 година, а за последно играха още веднъж в Монте Карло през 2018 година. Тогава испанецът завоюва с 6:4, 6:1 в 1/2-финалите на конкуренцията.
Двубоят Григор Димитров - Рафаел Надал може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР