Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, продължава към четвъртфиналите на

...
Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, продължава към четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Григор Димитров пречупи Иснър за четвъртфинал в Индиън Уелс


Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, продължава към четвъртфиналите на " Мастърс " шампионата в Индиън Уелс (САЩ)! Първата ни ракета се наложи с 2:0 сета (6:3, 7:6/6/) над представителя на домакините Джон Иснър за 1 час и 35 минути игра.

Така в идващия кръг Димитров ще се изправи против спечелилия от двойката Андрей Рубльов (Русия) - Хуберт Хуркач (Полша). Преди година, когато записа най-силното си показване в Индиън Уелс, стигайки до полуфиналите, Григор отстрани точно Хуркач.

Днес Димитров още веднъж бе стабилен и позволи малко непредизвикани неточности, а в това време бе убеден при собствен сервис.

Българинът измъкна първия сет, откакто се възползва от единствената си опция за пробив - в четвъртия гейм. Иснър опита да отвърне, само че пропиля брейкбол.

Втората част се движеше гейм за гейм, като и двамата сервираха чудесно. Спорът се реши с тайбрек, в който Димитров и Иснър си размениха по два минипробива до 5:5, преди първата ни ракета да стигне до два мачбола и да затвори мач от втория опит.



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР