Най-добрият български баскетболист Александър Везенков говори след успеха на неговия

...
Най-добрият български баскетболист Александър Везенков говори след успеха на неговия
Коментари Харесай

Везенков: Да играя срещу Леброн е като сбъднат сън

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков приказва след триумфа на неговия Сакраменто против Лос Анджелис Лейкърс. 
Прочетете още
„ Още преди мача споделих, че когато се прибера у дома и осъзная, че съм играл против Леброн да вземем за пример, това ще е малко като сън. В мача обаче знаем кои сме ние, знаем кои са Лейкърс, опитахме се да се състезаваме за 48 минути плюс продължението. Мачът бе доста натоварен и с доста физически контакт, само че изключително през второто полувреме и последната четвърт в отбрана успяхме да ограничим техните мощни страни и да реализираме победа.

Работим на подготовка, чакахме те да създадат неточност в отбрана, това се случи и Домас ме видя и вкарахме панер. Баскетболът е игра на неточности, изгубени топки, тъй че просто се възползвахме от това.

Играят от 10-12 години и не съм виждал състезател да се завърне с травма толкоз бързо, както го направи Фокс. Това демонстрира какъв брой доста желае да помогне той да спечелим този мач, тъй като печеленето е табиет.

Какво да кажа за Малик, той вкара 11 точки в продължението, пое ролята на Ди′Арън и вкара значими стрелби. Не желая обаче да загатвам имена, всички дадоха най-хубавото от себе си.

Имаме потребност от нашата аудитория във всеки мач. За нас семействата са доста значими, желаеме да пазиме нашия дом, да реализираме колкото се може повече победи тук. Искаме от тях да бъдат шумни. Разбира се, ще имаме върхове и спадове, само че в този миг сме в действителност щастливи.

Тук баскетболът е друг, скоростта е друга, би трябвало да се приспособявам и душевен. Разбира се, ще има мачове, които няма да са толкоз положителни, само че работя всеки ден, пробвам се да се изучавам от всички, всеки съвет от играчите и треньорите е доста потребен. Опитвам да се приспособявам допустимо най-бързо. "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР