Най-добрата българска футболистка за 2021 година Симона Петкова не беше

...
Най-добрата българска футболистка за 2021 година Симона Петкова не беше
Коментари Харесай

Симона Петкова: Заслужаваме повече уважение, липсва интерес към женския национален отбор

Най-добрата българска футболистка за 2021 година Симона Петкова не беше удовлетворена след загубата с 0:2 от Турция в мач от международните квалификации. Родната състезателка прикани за повече поддръжка и почитание към женския народен тим.

" Липсва ни класа. Не успяхме да задържим топката, с цел да дадем нужното време на фланговете да ни поддържат. Колкото повече девойки играят в чужбина, толкоз повече ще се подвига равнището. Това способства за положителното показване на националния тим.
 Турция нанесе нова загуба на женския народен тим на България в международните квалификации Турция нанесе нова загуба на женския народен тим на България в международните квалификации
Всяко едно момиче би трябвало да има вътрешна мотивация. Ние сме тук да си оказваме помощ, само че всяко момиче би трябвало да прояви повече самодейност.

Ние сме народен тим на България и не можем да съберем 1000 индивида на стадиона. Това приказва за липса на интерес. Искам да попитам всички фенове за какво не се поддържа задоволително женският народен тим. И ние упражняваме, раздаваме се. Заслужаваме повече почитание.

Обещавам, че ще вземем точка. Днес беше един добър късмет, само че ще се съберем и до края на квалификацията ще спечелим точка ", сподели Петкова.
 Симона Петкова получи премията си за Футболист на годината Симона Петкова получи премията си за Футболист на годината 7 апр | 17:01 Още от БГ Футбол  Георги Петков се завръща в групата на Славия за гостуването във Враца Георги Петков се завръща в групата на Славия за гостуването във Враца 7 апр | 18:36 567 2  Силвия Радойска: Разочарована съм от резултата, това са ни моментните благоприятни условия Силвия Радойска: Разочарована съм от резултата, това са ни моментните благоприятни условия 7 апр | 18:23 773 0  Бойко Борисов подвигна Купата с Витоша (Бистрица) Бойко Борисов подвигна Купата с Витоша (Бистрица) 7 апр | 18:20 1278 4  Обявиха съдиите за Лудогорец - Левски и Славия - ЦСКА - София Обявиха съдиите за Лудогорец - Левски и Славия - ЦСКА - София 7 апр | 18:18 2009 8  Турция нанесе нова загуба на женския народен тим на България в международните квалификации Турция нанесе нова загуба на женския народен тим на България в международните квалификации 7 апр | 18:08 1441 2 Виж всички Водещи Новини  Сагата с хипотетичния клуб-фантом, който разтресе българския футбол, се разплита, ето новите разкрития Сагата с хипотетичния клуб-фантом, който разтресе българския футбол, се разплита, ето новите разкрития 7 апр | 12:43 32005 102  Предложението на Барселона за Левандовски е ясно Предложението на Барселона за Левандовски е ясно 7 апр | 09:49 33765 33  Страстите в Лига Европа се нажежават Страстите в Лига Европа се нажежават 7 апр | 06:24 20304 7  Лигата на конференциите навлиза в решителна фаза Лигата на конференциите навлиза в решителна фаза 7 апр | 07:08 17712 2  Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски Разкриха заплатата на Ивелин Попов в Левски 7 апр | 03:27 74477 140 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР