Най-добрата българска биатлонистка Милена Тодорова се нареди 9-та в дисциплината

...
Най-добрата българска биатлонистка Милена Тодорова се нареди 9-та в дисциплината
Коментари Харесай

Милена Тодорова финишира 9-та в спринта на европейското първенство по биатлон

Най-добрата българска биатлонистка Милена Тодорова се подреди 9-та в дисциплината спринт по време на европейското състезание в Ленцерхайде, Швейцария.

Тодорова се движеше на 2-ро място след стрелбата от състояние лежащ, само че за жалост, на правия позволи две неточности, които я лишиха от сигурен орден.

В последна сметка Милена Тодорова финишира на 9-та позиция с време от 23:47.7 минути, на закъснение от 28.2 секунди по отношение на шампионката Анастасия Меркушина, която повали всички 10 цели. В разногласието за златния орден украинката изпревари представителката на Швеция Тилда Йохансон и германката Ванеса Хинц.

Деветото място на Милена въпреки всичко ѝ дава положителни изходни позиции за утрешното гонене на 10 км, което започва в 11.25 часа българско време и още веднъж ще бъде излъчено по Българска национална телевизия 3.

Освен Милена Тодорова обаче в съботния старт няма да има друго българско присъединяване, защото останалите ни представителки в спринта се подредиха след 60-та позиция. Даниела Кадева е 78-мa с една неточност, Стефани Йолова е 91-ва с четири пропуща, Лора Радковска се подреди 92-ра, а Мария Здравкова не приключи, откакто беше направила три пропуща още на първа пукотевица.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР