Най-дългоочакваната и пищна кралска сватба за годината - тази на

...
Най-дългоочакваната и пищна кралска сватба за годината - тази на
Коментари Харесай

Изненадващият избор на Раджуа ал Саиф

Най-дългоочакваната и обилна кралска женитба за годината - тази на принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф, отмина. Престолонаследникът на Йордания и саудитската архитектка към този момент са семейство, а Раджуа получи публично и купата " принцеса ".
 Какви тоалети избраха принцеса Раджуа ал Саиф и кралица Рания за сватбата
Засенчи ли Рания снаха си на сватбения й ден

Черно и бяло

Освен многото специфични посетители от кралски фамилии от целия свят - като се стартира от принц Уилям и Кейт Мидълтън и се стигне до кралицата на Бутан, хората се вълнуваха от това каква ще е булчинската рокля на Раджуа.

Тя несъмнено съумя частично да ни изненада. Ювелирното създание на известния ливански дизайнер Elie Saab включваше асиметрично деколте, както и дълъг воал. Очевидно изборът на дизайнер от арабския свят беше значим. Друга изненада се оказаха булчинските обувки - бели с изострен връх и на равна подметка.

В края на декември предходната година обаче Раджуа и тогава към момента бъдещата й свекърва кралица Рания са в Италия и обикалят бутиците. И очевидно догатката за " италианска интервенция " в сватбата се оказа правилно.

Защото по време на вечерния коктейл в двореца Ал Хусейния новата йорданска принцеса се появи с втора сватбена рокля. И тя беше на Dolce & Gabbana. Моделът от сбирката висша мода притегли вниманието още по време на дефилетата в Милано поради триизмерните бели цветя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР