Малко преди изненадващото му възкачване на престола на Дания крал

...
Малко преди изненадващото му възкачване на престола на Дания крал
Коментари Харесай

Крал Фредерик и кралица Мери в Норвегия - загърбиха ли семейните си проблеми

Малко преди изненадващото му възкачване на престола на Дания крал Фредерик беше изправен пред медиен скандал - има или не извънбрачна връзка с мексиканска телевизионна водеща, живееща в Испания?
 Датският крал Фредерик и Хеновева Касанова - тя ли е повода за пътешестване до Испания
Тя ли е повода датският крал да пътува до Испания

Има ли извънбрачна връзка Фредерик

Според някои коментатори слуховете за изневярата му частично са повлияли на решението на кралица Маргрете да отстъпи трона на сина си и да тушира напрежението в фамилията му. Фредерик е крал от няколко месеца, а неразделно до него постоянно е кралицата-консорт Мери.

Преди дни двамата отпразнуваха 20-та годишнина от сватбата си. Това се случи по време на първото им публично посещаване в Норвегия в качеството им на монарси.

Фредерик и Мери дойдоха в Осло на 14 май, и преди седмица, го направиха на борда на кралския транспортен съд Данеборг.
 Снимка 665271

Последваха среща с престолонаследника на Норвегия принц Хаакон и брачната половинка му Мете-Марит, полагане на венци пред националния паметник в памет на жертвите от Втората международна война и посещаване в лабораторията на Университета на Осло.

Тържествената церемония вечеря с цялото кралско семейство на Норвегия се състоя вечерта на същия ден, като кралят на страната Харалд Пети особено поздрави краля и кралицата на Дания с годишнината от сватбата им.

Връзките сред двете монархии са здрави - крал Харалд е втори братовчед с майката на крал Фредерик кралица Маргрете. Престолонаследникът на Норвегия принц Хаакон и брачната половинка му са кръстници на престолонаследника на Дания принц Кристиян, напомнят Hello.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР