Навсякъде където е имало възможност са назначавани хора от местните

...
Навсякъде където е имало възможност са назначавани хора от местните
Коментари Харесай

ЦИК: По-малко назначени представители на местните общности

Навсякъде където е имало опция са назначавани хора от локалните общности, единствено че тяхното назначение не е приоритет. Това сподели на ексклузивен брифинг представителят и член на Димитър Димитров във връзка тъжби, че не се назначават хора от локалните общности зад граница, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ Тази година партиите, за разлика от други години са създали много цялостни и необятни оферти. Броят на местата, на които могат да бъдат назначени хора от локалните общности е станал по-малък “, изясни Димитров и добави, че част от партиите употребяват случая, с цел да вършат предизборната си акция зад граница.
 Демократична България: ЦИК бави жалбата за видеоизлъчването и мишкува в полза на поръчителите си Демократична България: ЦИК бави жалбата за видеоизлъчването и мишкува в полза на поръчителите си
След 13 дни на отсрочване и четири опита, преди дефинитивно да реши с какви претекстове да апелира решението за видеоизлъчването от броенето...
Според него няма да има забавяне с оповестяването на изборните резултатите и изрази убеденост, че ще може да се оправи в инструкции период.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР