Навръх студентския празник, Пампорово ще даде официален старт на сезон

...
Навръх студентския празник, Пампорово ще даде официален старт на сезон
Коментари Харесай

Пампорово дава старт на сезона на 8 декември

Навръх студентския празник, Пампорово ще даде формален старт на сезон зима 2018/2019. По традиция от курорта ще зарадват всички фенове на планината и зимните спортове с безвъзмездни лифтове, добре готови писти и доста приятни изненади.

От Пампорово АД осведомиха, че все още снежната конюнктура разрешава да бъде отворена към 40% от ски зоната, само че вършат всичко по силите си поетапно да усилват броя на готовите писти. Прогнозите за идната седмица са обещаващи и дават огромни шансове напълно скоро да се кара на всички места.

Междувременно в курорта тече и трескава подготовка за второто следващо издание на събитието „ 8 Декември – Фестивалът “, където в особено построена „ празненство “ шатра, хиляди студенти от цяла България ще посрещнат празника и ще гледат онлайн над 15 от най-актуалните имена на родната музикална сцена.
 От неделя, 9 декември всички скиори и бордисти ще могат да се възползват от специфичната промо въжен превоз карта за началото на сезона на цена 37 лв.. От 22 декември влизат в действие постоянните цени за сезон 2018/2019, които можете да намерите на www.pamporovo.me

Една от новостите в курорта за този сезон е неотдавна открития Туристически център Пампорово, който посреща туристите още на входа на курорта и им оказва помощ с цялостна информация за протичащото се в региона. Освен информация, в центъра се оферират и необятен набор от услуги и атракции, детска занималня, както атрактивната „ Зимна седмична стратегия “ с разнообразни интензивности за всеки ден от седмицата, в която всеки може да се включи.

От Пампорово АД се надяват на дълъг и доста снежен сезон и приготвят забавни и разнородни събития за идните няколко месеца. Най-големият акцент в календара за този сезон ще бъде семейството на Конгреса на Интерски в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-хубавите ски и сноуборд инструктори в целия свят!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР