Навръх Никулден, звездата на ФК Спортика Благоевград, Вени Дони Сърбинска

...
Навръх Никулден, звездата на ФК Спортика Благоевград, Вени Дони Сърбинска
Коментари Харесай

Ще ви разплаче навръх Никулден! 3 години след зверска катастрофа в Кресненското дефиле дъщеря написа послание до мъртвата си майка

Навръх Никулден, звездата на ФК " Спортика " Благоевград, Вени Дони Сърбинска разгласява покъртителен пост за майка си Нина, написа Struma.com. Преподавателката в ЮЗУ " Н. Рилски " Нина Сърбинска и дребната и щерка починаха в зверска злополука в Креснеското дефиле преди три години.

Тогава и Вени бе ранена, само че оцеля след челния конфликт на ТИР в микробуса, в който пътуваха трите на връщане от отмора в Гърция.
Останала напълно сама, единствено с приятелите си, Вени през днешния ден написа разтърсващ пост в обществената мрежа:

Честит Имен Ден, МАМО. Няма те да ми отвориш вратата, да ме посрещнеш, нито пък аз да отворя моята... Помня твоите препоръки, нося те в себе си вечно. Не зная дали думите ми ще стигнат до теб. Но през днешния ден застанала с мисъл за теб и желая единствено да ти кажа: ОБИЧАМ ТЕ, една едничка си ми единствено! ОБИЧАМ ТЕ, майчице свята, по-ценна си от всичко на земята. Благодаря ти, мамо, за това, че си ми дала живот, за това, че ме научи да обичам, да подарявам обич, да мога да прощавам! Благодаря ти, че ме научи на труд, че ми сподели, че животът е битка, че се редуват нещата в него! Благодаря ти за грижите и опцията, която ми даде да се развъртвам и модернизирам! Благодаря, благодаря описът е дълъг към теб. Благодаря ти за всичко мамо!!! Липсваш ми доста, блага майчице! Обичам те!”

Вени Сърбинска сподели мощен дух след тежката злополука, в която тя загуби фамилията си и продължи да се бори с живота, успявайки да запази слънчевата си усмивка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР