Навръх Коледа Глория поднесе една от най-големите изненади на своите

...
Навръх Коледа Глория поднесе една от най-големите изненади на своите
Коментари Харесай

Глория се сдоби с нов пръстен, приличал на годежен

Навръх Коледа Глория сервира една от най-големите изненади на своите почитатели. Примата на родния поп фолк се е сгодила за приятеля си - предприемачът Йордан Джермански, споделят близки на двойката.

От две седмици на ръката на изкусителната изпълнителка свети луксозен пръстен, който съгласно осведомени е годежен. Самата Глория обаче, към този момент резервира мистерията към красивото украшение с този двузначен отговор в скорошно тв изявление:

" Нищо не споделям... Това е един прелестен пръстен и да, подарък е! "

Певицата не крие обаче, че сега се усеща безпределно щастлива в персонален проект, каквато в действителност е от момента, в който среща половинката си, написа " Телеграф ", представен от show.blitz.bg.

" Знам, че откогато срещнах този човек, ми се случват единствено хубави неща. Между нас се усеща една хубава сила... Има мъже, които излъчват кофти неща, до момента в който нещата в този момент вървят в вярната посока и тенденция ", добави още атрактивната брюнетка, която в никакъв случай не е била младоженка.

" Мечтая да съм младоженка, коя жена не мечтае? За толкоз години не съм била, а толкоз бих желала да се случи ", признава с неспокойствие Глория, с което й подсказва за хубавата вест в персоналния си живот.

Припомняме, че преди броени дни изпълнителката издаде и първата си автобиографична книга " До последната усмивка ", в която за първи път разкрива неподозирани истини за живота и кариерата си.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати ©
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР